Mike'ın polislik yaptığı yıllar...Ne Jessi yav Gus'la Mike varken...
Mike'ın polislik yaptığı yıllar...Ne Jessi yav Gus'la Mike varken...
Jessinin hikayesi günümüzde geçecek ama olaylardan sonrası.Ne Jessi yav Gus'la Mike varken...
tabii olsa fena olmaz ama onun için bir film vardı zaten, 5. sezon Jessiyi anlatan.Şu jessiyede bi dizi yapsalar fena olmaz hani, gerçi ben onun salaklıklarına tahammül edip izlemem ama belki millet bakar.
Onu anlaması gerçekten çok güç. Lise öğretmeni nedir? Hadi kapitalizm acımasız. Yani rekabete girmek yeni girişimler falan zor olabilir de abi bir ünide kimya ile ilgili bir alanda ders ver yani ergenlerle muhatap olmaktan iyidir yahu.Dizi daha vurucu olsun diye Walter gibi bir dehanın dibe çöküş hikayesi çok net işlenmedi. Arada boşluk var. Evlerini alırken bile özgüven patlaması yaşayan kendini ve çapını bilen bu adam ne oldu da dibi gördü ve böyle yaşamayı sindirdi anlatmadılar. Dibten yükselişi daha etkileyici gelsin diye geçiştirildi bu muhabbet. Egosuna yenik düşüp bir kimya şirketinde çalışmayı mı kabul etmedi kendi işini kuracak parayı mı bulamadı hakkı mı yendi Skyler mı bir noktadan sonra baskı yaptı vs bilmiyoruz. Hatırlamıyorum ben bunun detaylıca açıklandığı bir fb sahnesi ya da diyalog.