Aklımda eklenecek bir kaç teori var. Bunlardan biri Boruto'nun giderek soğukkanlı birine dönüşmesi ki bir yandan itachi'yi andıracak bir kişiliğe dönüşmesi olabilir.
Bu zamana kadar Sasuke de demisti seni öldürürüm diye Boruto'ya. Şaka da değildi onlar. Naruto orada hic laf etmiyordu. Burada da yapacak bir seyi yok Naruto'nun. Adam anasının babasının matili affetti. Nagato'yu affetti.Naruto ölürse Boruto bu olanlardan Kawaki'yi sorumlu tutacak
Ana kötü değildir. Ama belli bir süreci temsil edecek kötü; yeni Orochimaru olabilir.Boruto öldüyse ama Amado onu yeniden diriltebilir.
Amado bir dahi, Karma kavramını mükemmel bir şekilde anlıyor, bu yüzden böyle bir şey yapabileceğinden eminim. Belki Karma ve Byakugou mührü gerçekten bir şekilde bağlantılıdır, yani belki aynı kavramlara sahiptirler…
Belki Karma hücreler oluşturabilir ve kullanıcıyı hayata döndürebilir, ancak yalnızca Otsutsuki süreci sona ermediyse, Boruto'nun %80 Otsutsuki olduğunu biliyoruz, bu nedenle karmanın onu geri getirmesinin mümkün olduğunu düşünüyorum.
Naruto kendini suçlu hissedecek, bir Hokage olarak başarısız oldu ama aynı zamanda bir baba ve koca olarak kendinden nefret edecek…
Eğer ölmediyse Momo'nun yenilenme kabiliyeti ve Jougan devrede diyebiliriz.
Bu arada ben artık Amado'nun ana kötü karakter olduğunu düşünüyorum.
Eleştirilecek çok yönü var kanka ama hikaye'nin gidişatı daha iyiye gidiyor en azından. Küllerinden doğacağına inanıyorum hala.Birkaç ay önce bırakmıştım okumayı, yorumları görünce okumadığım kısımları bir daha bir okuyayım dedim fakat keşke demeseydim. Bu ne şimdi? Yılların Shikamaru'sunu rehin almışlar, Naruto desen veletler tarafından alandan uzaklaştırılıyor, serinin ana karakterinin içinden geçiyorlar... Bu kadar şeyden sonra hâlâ neler olur acaba diye merak etmemin sebebi serinin başındaki sahnedir. O sahnenin ekmeğini yiyorlar resmen.