Manga ship varSelam,
suan mangayi serimangadan takip ediyordum, 43u bitirdim ve bitti serimangadaki kisimlar. Turkcesini kaliteli scan olarak okuyabilecegim bir site var midir ?
Onun scani kalitei degil malesefManga ship var
Türkçe olarak son bölümlerin scanları kaliteli ama eski bölümlerde sıkıntıları var. Mangaship ve mangatr'de mevcut. En kaliteli scanı, resmi yayıncı olan mangaplus'tan ya da diğer kaynak mangalife'den bakabilirsin.Selam,
suan mangayi serimangadan takip ediyordum, 43u bitirdim ve bitti serimangadaki kisimlar. Turkcesini kaliteli scan olarak okuyabilecegim bir site var midir ?
Manga tr 30 kusurden sonra 50lere atliyor, mecbur mangashipten devam edicem artik tesekkurlerTürkçe olarak son bölümlerin scanları kaliteli ama eski bölümlerde sıkıntıları var. Mangaship ve mangatr'de mevcut. En kaliteli scanı, resmi yayıncı olan mangaplus'tan ya da diğer kaynak mangalife'den bakabilirsin.
Tanrısal güçte karakterler yumruk yumruğa dövüşüyor. Kusura bakma da bu savaşın neresi iyi?Boruto'yla, Naruto kıyaslanamaz bile ama şu dövüş sahnelerine hayran kaldım.
1000 bölümlük One Piece'de bu kadar sağlam bir dövüş yok malesef. Hatta hepsini toplasan şu dövüş etmez.
Oda, yahu biraz dövüş çiz ya. Şu Boruto'nun dövüş kareografilerini kim çiziyorsa Oda'nın yanına göndermek lazım.
Boruto izlemiyorum ama dövüş sahneleri harbiden güzelmiş.
KıskanmaTanrısal güçte karakterler yumruk yumruğa dövüşüyor. Kusura bakma da bu savaşın neresi iyi?
Sonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabilmek mutluluk verici. O kadar yüksek seviyeye çıkmışken işin sadece yumruk dövüşünden ibaret olması baya sıkıcı, hele bir yerden sonra olay tamamen boks maçına dönüyor. Dövüşle ilgili güzel olan kısım sadece Naruto'nun Rinneganla bile görülemeyen çubukları durdurabilecek kadar sağlam bir reflekse sahip olması ve İsshiki'nin yumruklarını sakince bloklayabilmesi. Bu ikisini çıkardığın zaman Hajime No Ippo izlemekten bir farkı kalmıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması da var ama, Naruto kendini çok hızlı tüketmemek için Kurama'nın dediği şekilde gereksiz hareketlerden kaçınıyor, yani bu monotonluğa getirilen açıklama bu. Bu yola girmek yerine çok daha hareketli, uçan kaçan bir dövüş çizilse şahsen çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yine de Naruto'nun dövüşlerinden 1000 kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim kendi adıma, hiç yoktan ''dövüşün lan artık'' dedirtmiyor, tempo sağlam.Tanrısal güçte karakterler yumruk yumruğa dövüşüyor. Kusura bakma da bu savaşın neresi iyi?
Fark etmemiş olabilirsin ama o yumruk yumruğa dövüşenler hiçbir karakterin olmadığı bir hızdalar. Sana normal bir formatta gösteriyorlar diye bu normal bir yumruk yumruğa dövüş değil. Ayrıca Kyuubi'nin öleceği bir savaş bu ve enerjisini düzgün kullanması gerekiyor.Tanrısal güçte karakterler yumruk yumruğa dövüşüyor. Kusura bakma da bu savaşın neresi iyi?