Konohamaru Naruto'nun düğününde tebrik videoları çekiyordu, Oroçimaru'nun tebriğini kameraya almıştıbu bile h*ruzenin değerini gösterir. Ölmesi öğrencilerinin bile umrunda olmamıştı zaten
Konohamaru Naruto'nun düğününde tebrik videoları çekiyordu, Oroçimaru'nun tebriğini kameraya almıştıbu bile h*ruzenin değerini gösterir. Ölmesi öğrencilerinin bile umrunda olmamıştı zaten
Böyle milyonu aşan başka göremezsin, arada DB aşar.Tebrikler gerçekten iyi okunuyor demek ki...
dede torun vasıfsızlar ya. Bir de sensei oldu, Allah muhafaza bu da hokage olacak değil mi :dKonohamaru Naruto'nun düğününde tebrik videoları çekiyordu, Oroçimaru'nun tebriğini kameraya almıştı
Konohamaru'nun hokageliğine ilk başlarda kesin diye bakıyordum ama şu an için olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Geçti ondan, bu saatten sonra kendini feda etmesi ile zirve yaparak aramızdan ayrılabilir.dede torun vasıfsızlar ya. Bir de sensei oldu, Allah muhafaza bu da hokage olacak değil mi :d
Sasuke hadi yaraya işemişliği var, Orochimaruyu bu kadar salmaları sdksjdksd adam ekmek bile kazanıyor kafelerde :d
Konohamaru olur ya. Kakashi hesabı.Konohamaru'nun hokageliğine ilk başlarda kesin diye bakıyordum ama şu an için olmayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Geçti ondan, bu saatten sonra kendini feda etmesi ile zirve yaparak aramızdan ayrılabilir.
Oroçi'yi Yamato işsiz kalmasın diye serbest bırakıyorlar. Adam hala yaşa dışı birçok araştırma yapıyor ama karışan yok. Amaç araştırmalarından faydalanmak sözde ama öyle bir şeyin de olduğu yok.
Benim bir sonraki hokage olarak adayım Oroçimaru artık. Güç ve şöhret olarak daha uygunu yok.
Sarada iki sonraki hokage olur. Burası kesin ama Naruto'dan sonraki hokage kim olacak büyük soru işareti.Konohamaru olur ya. Kakashi hesabı.
Adaylarım Konohamaru, Shikamaru ve Sakura, bir sonraki nesil için ise Sarada kesin olacaktır
korkarak o nedir demek istiyorumKelebek Narutoyu gördüm geçen :S
Bir cesaretle tekrar bakayım dedim. Şu gördüğümüz Naruto değil mi?korkarak o nedir demek istiyorum
korkarak o nedir demek istiyorum
Son bölümün son sahnesinde yaşandı bu. Çok epik şeyler olacak gelecek ay.Bir cesaretle tekrar bakayım dedim. Şu gördüğümüz Naruto değil mi?
ne kadar kötü olduğunu 700 maddede anlatırdım ama bu seriye değmezBir cesaretle tekrar bakayım dedim. Şu gördüğümüz Naruto değil mi?