Naruto kaybettik, yapacak bir şey yok, kaçmak yakışmayacağına göre savaşarak ölelim kafasıyla Kurama'ya yakındı ama Kurama Naruto'ya büyük olasılık öleceksin ama denemeye değer diyerek bir şans verdi. Bu noktada Naruto ölmez. Manga kanunu gibi bir şey bu.Naruto ölecek mi şimdi ? Allah belanızı versin.
Not: Seri başlangıcında Kawaki ben öldürdüm diyordu muhtemelen yaşayacak.
Sadece mangadam ayda bir baktığım dönem ben de bağlanamamıştım ancak anime sayesinde Boruto'nun müthişliğini kabul ettim. Anime hikayeden soğmadan takip etmeni sağlıyor. Her hafta bambaşka bir macera söz konusu.Nedense bir türlü bağlanamıyorum Boruto'ya artık Naruto'nun ekmeğini yemek için çıktığından mıdır yazarlar farklı olduğundan mıdır bilmem sevemiyorum ya.
Teknoloji Konoha'yı bozmuş reis. Bir rasengan atmak için 5 dakika ayırmak yetiyor. :3bu başlık yüzünden google beni fişleyip youtubeda baruto bölümleri gösteriyor :S hyuga klan liderinin dede olup düştüğü durumları gördüm. hiçbi ağırlığı kalmamış yazıklar olsun. hele o çoluk çocuğa verilen eğitimler... herkesin sevgi pıtırcığı olması falan çöpçe duruyor.
Kaliteli bir eser insanları ister istemez çeker. Bu sonuç doğal, daha da artacak olması da öyle.1 milyon okunma nedir abicim
Yaşlı başlı adama torunları ile oynamayı çok görüyorsun. Boruto karanlık olduğu kadar da aydınlık bir eser. Böyle aile içi sevgi sahneleri samimiyet ve sevginin başarılı yanstılmasının kaçınılmaz bir sonucu.bu başlık yüzünden google beni fişleyip youtubeda baruto bölümleri gösteriyor :S hyuga klan liderinin dede olup düştüğü durumları gördüm. hiçbi ağırlığı kalmamış yazıklar olsun. hele o çoluk çocuğa verilen eğitimler... herkesin sevgi pıtırcığı olması falan çöpçe duruyor.
Teknoloji ile Şinobilik yeni yeni birleşmeye başladı, zamanla çok daha iyisini yapacaklar.Teknoloji Konoha'yı bozmuş reis. Bir rasengan atmak için 5 dakika ayırmak yetiyor. :3