Yakın zamanda İşşiki büyük olasılık aradan çıkacak, belki de Kawaki'yi alarak ya da işaretleyerek uzaklaşacak. Ama İşşiki'nin hikayesi sınıra dayandı. Daha manga 50. bölümde ancak hikaye yarısına bile gelmedi. Bu şartlarda hikayenin devamı için başka başka olaylar gerekli. İşşiki aradan çıkınca Mitsuki'ye sıra gelme olasılığı var. Bu da nereden çıktı derseniz, internette her zaman ki gibi Boruto resimlerine bakıyordum. Bu esnada Viz sayfasına girdim ve o da ne!?1 Boruto ile Mitsuki sanki birbirlerine saldırıyor gibi resmedilmiş. Viz'in Boruto ana sayfasında böyle bir resmin olması bir tesadüf olamaz. Zaten Mitsuki bir Oroçi ajanıdır teorileri çok eskiden beridir var. Mitsuki'yi kullanan Ororçi Sarada'yı ele geçirerek o çok arzuladığı Uçiha bedenine kavuşacak. Gerçi Sasuke bu olay üzerine Oroçi'yi yok eder, üstelik Oroçi artık nihaahha diyen kötü biri değil, hem de Sasuke'ye sempati gösteriyor. O halde bu teori yatar. Neyse olmadı ama Mitsuki'den başka işler bekliyorum. Oroçi'den bağımsız olarak hareket ederek bir işler yapacaktır. Sarada'dan da bekliyorum böyle aksiyornlar. Sen bir Uçiha'sın kendine gel ve köyden kaç. Malzeme çok çünkü Boruto temeli sağlam bir başyapıt.