Tebrikler gerçekten iyi okunuyor demek ki...1 milyon okunma nedir abicim
Tebrikler gerçekten iyi okunuyor demek ki...1 milyon okunma nedir abicim
Kelebek Narutoyu gördüm geçen :Sbu başlık yüzünden google beni fişleyip youtubeda baruto bölümleri gösteriyor :S hyuga klan liderinin dede olup düştüğü durumları gördüm. hiçbi ağırlığı kalmamış yazıklar olsun. hele o çoluk çocuğa verilen eğitimler... herkesin sevgi pıtırcığı olması falan çöpçe duruyor.
Sasuke en iyisini yapıyor. Sonuçta Sakuranın da istediği buydu :d171. bölüm yine müthiş bir Boruto bölümü oldu. Boruto'nun sıkıştırılmış rasengan'ı oldukça yaratıcı ve güçlü olmuş. Bunu mangada kullanmaları gerek. Kakaşi-sensei insan üzerinde teknik deneterek şinobilik dersi verdi. Öte taraftan Sasuke hala daha kızını zorla eğitim veriyormuş gibi duruyor. Sakura-çan olmasa Sarada bir adım daha ilerleyemezdi ama şu an önü açık. Sarada şu şaringan meselesini çözse sınıf atlayacak ama bakalım.
Şunu da belirtmeden geçmeyelim.
1.4 bile kalkmışdıTebrikler gerçekten iyi okunuyor demek ki...
Sakura'nın istediği en azından buydu. Sasuke daha fazlasını yapabilirdi ama yine kendi derdine düşerek kefaret falan diye boş işler peşinde koştu. Sakura ile Naruto evlenseydi keşke de hokage Sasuke olsaydı.Sasuke en iyisini yapıyor. Sonuçta Sakuranın da istediği buydu :d
Orochimarunun Shino hocam, bizim çocuğun hali nolacak diye katıldığı veli toplantısı mükemmeldi. Kim derdi ki Konohaya savaş açmış bu kadınSakura'nın istediği en azından buydu. Sasuke daha fazlasını yapabilirdi ama yine kendi derdine düşerek kefaret falan diye boş işler peşinde koştu. Sakura ile Naruto evlenseydi keşke de hokage Sasuke olsaydı.
Oroçimaru hem ana hem baba oluyor çocuğuna. Böyle müthiş bir ebeveyn olarak bir tek Dai reyiz vardı.Orochimarunun Shino hocam, bizim çocuğun hali nolacak diye katıldığı veli toplantısı mükemmeldi. Kim derdi ki Konohaya savaş açmış bu kadın
Lee de var ya, Metal Lee'ye oluyor hem ana hem baba. Orochimarunun garsonluk yaptığı da vardı. Kral emekçi oldu, ev hanımı oldu. Helal olsnOroçimaru hem ana hem baba oluyor çocuğuna. Böyle müthiş bir ebeveyn olarak bir tek Dai reyiz vardı.
Kalın kaşlar hep böyleler.Lee de var ya, Metal Lee'ye oluyor hem ana hem baba. Orochimarunun garsonluk yaptığı da vardı. Kral emekçi oldu, ev hanımı oldu. Helal olsn
bu bile h*ruzenin değerini gösterir. Ölmesi öğrencilerinin bile umrunda olmamıştı zatenKalın kaşlar hep böyleler.
Oroçimaru zaten S*r*t*b*h*r*z*n dene ibişi öldürerek kalitesini göstermişti, hokage öldürdü ama köye gezmeye geliyor, demek ki kimse suçlamıyor ve haklı görüyorlar.