Koramirallerin yardımıyla takılan kelepçeden sonra açılan ve Marco'yu öldürmeyen delikleri mi diyorsun?Vücuduna 2 3 delik falan bıraktı dalak böbrek söktü o kadar
Koramirallerin yardımıyla takılan kelepçeden sonra açılan ve Marco'yu öldürmeyen delikleri mi diyorsun?Vücuduna 2 3 delik falan bıraktı dalak böbrek söktü o kadar
evetKoramirallerin yardımıyla takılan kelepçeden sonra açılan ve Marco'yu öldürmeyen delikleri mi diyorsun?
Hani kelepçe çıktıktan sonra da Akainu'ya saldırmış ve tanklamıştı o dalak böbrek alan deliklere rağmen de mi? Emin olmak için soruyorum da.
Marco hicbir sağ kolu alamaz ki Borsalino'yu halletsinMarco'nun yarım kalan işini bitirmesini 4 gözle bekliyorum.
En güçlü sağ kol olma ihtimali olan adamdan bahsediyoruz. Amiral alır diyoruz. Tehhh.Marco hicbir sağ kolu alamaz ki Borsalino'yu halletsin
Adamda bir yenilenme hızı Luffy'i 2 numaraya düşürüyor o dereceHani kelepçe çıktıktan sonra da Akainu'ya saldırmış ve tanklamıştı o dalak böbrek alan deliklere rağmen de mi? Emin olmak için soruyorum da.
Ben o ihtimale olanak vermiyorum pek bilmiyorum yanlış düşünüyor da olabilirim Katakuri olabilir belkiEn güçlü sağ kol olma ihtimali olan adamdan bahsediyoruz. Amiral alır diyoruz. Tehhh.
Katakuri aradığın adamın ta kendisiBen o ihtimale olanak vermiyorum pek bilmiyorum yanlış düşünüyor da olabilirim Katakuri olabilir belki