Luffynin sağ kol seviyesini asmasi icin en güclü sağ kolu almis olmasi olasi değil mi sence deKatakuri aradığın adamın ta kendisi
Luffynin sağ kol seviyesini asmasi icin en güclü sağ kolu almis olmasi olasi değil mi sence deKatakuri aradığın adamın ta kendisi
Hayır değil Senin dediğin gibi bir durum olsaydı Marco ya da Beckmann'la dövüşmesi gerekirdi. Zaten Luffy genel olarak yendiği(!) rakibin seviyesine 1-2 arc sonra ulaşıyor.Luffynin sağ kol seviyesini asmasi icin en güclü sağ kolu almis olmasi olasi değil mi sence de
Koramirallerin yardımıyla takılan kelepçeden sonra açılan ve Marco'yu öldürmeyen delikleri mi diyorsun?
Kizaru Marco'yu ilk kez kelepçesiz yamulttu lazer ile. Ondan kalktı işte. Bu Kizaru'yu küçültmez. Mantıken Kizaru'nun zararı ile Garp'ın zararı aynı.
Ben Kizaru'yu yermek için yazmadım zaten. Sadece Marco'nun fazla yerildiğini düşündüğüm için öyle söyledim.Kizaru Marco'yu ilk kez kelepçesiz yamulttu lazer ile. Ondan kalktı işte. Bu Kizaru'yu küçültmez. Mantıken Kizaru'nun zararı ile Garp'ın zararı aynı.
Amiraller MF de nerflenip az gösterildiği için tam konuşamıyor bazıları maa bu çok netKizaru Marco'yu ilk kez kelepçesiz yamulttu lazer ile. Ondan kalktı işte. Bu Kizaru'yu küçültmez. Mantıken Kizaru'nun zararı ile Garp'ın zararı aynı.
Eheuhuhu.Bu adam aşırı güçlü ya, özgüvenli de namussuz. 2 Yonko'nun bulunduğu mekana gitmek istiyor.
Oda haklı ama, her tarafından zayıflık fışkıran yonko bozuntularını öttürürüm diyor eleman.