Marco'yu Yonko fanboyları çok gömüyor. Katılıyorum sana.Ben Kizaru'yu yermek için yazmadım zaten. Sadece Marco'nun fazla yerildiğini düşündüğüm için öyle söyledim.
Marco'yu Yonko fanboyları çok gömüyor. Katılıyorum sana.Ben Kizaru'yu yermek için yazmadım zaten. Sadece Marco'nun fazla yerildiğini düşündüğüm için öyle söyledim.
Ben de Marco gömüyom ama Yonko fanboyu değilim Mama hariç tabii ?Marco'yu Yonko fanboyları çok gömüyor. Katılıyorum sana.
Senin gömmen mantıklıdır. Bazıları Kizaru'nun bu adamı teklemesi gerektiğini düşünüyor.Ben de Marco gömüyom ama Yonko fanboyu değilim Mama hariç tabii ?
Tek tekmeye bakar zaten biliyorsun böyle dönerek bir vursa bitti, ışık hızı falan dinlemezSenin gömmen mantıklıdır. Bazıları Kizaru'nun bu adamı teklemesi gerektiğini düşünüyor.
Kizaru'nun tekmeleri süper cidden. Luffy'ye boy boy tekmeler attı.Tek tekmeye bakar zaten biliyorsun böyle dönerek bir vursa bitti, ışık hızı falan dinlemez
Çok estetik dövüyor adamKizaru'nun tekmeleri süper cidden. Luffy'ye boy boy tekmeler attı.
Ama hepsi Luffy'ye yaradı. Luffy'yi tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı adam.
Sevgi yumruğu sonrası sevgi tekmesi çıktı herhalde....Kizaru'nun tekmeleri süper cidden. Luffy'ye boy boy tekmeler attı.
Ama hepsi Luffy'ye yaradı. Luffy'yi tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı adam.
Luffy'nin annesi Kizaru mu yoksa... Ya da babası...Sevgi yumruğu sonrası sevgi tekmesi çıktı herhalde....
Sen hiç ışık hızında çocuk doğurdun mu?Luffy'nin annesi Kizaru mu yoksa... Ya da babası...