Drake var bir tek aralarında Büyük resimmiş, peh ?Büyük resmi göremiyorsun.
Drake var bir tek aralarında Büyük resimmiş, peh ?Büyük resmi göremiyorsun.
Senin gönül gözün kapalıysa biz ne yapabiliriz? Kalbinle göremiyorsun demek ki.Kizaru? Karizmatik?
2 Yonkou sonra 2 Amiral tokatlama keyfWano'ya gelip bizim tayfa tarafından Shabondy'nin intikamı olarak tokatlanmasını çok istiyorum.
Aga kısıtlanmasa radyasyon ışımasıyla yenemeyeceği karakter kalmaz.Ayrıca tam ışık hızında giderse de aynı olay olur.Bu karakterle ilgili beni en çok rahatsız eden olay meyve gücünün kısıtlanacak olması. Oda'nın bu meyveyi tam potansiyel olarak göstermesine ihtimal dahi vermiyorum. Ayrıca kısıtlanmış halinin bile diğer amirallerden güçlü çıkacağını düşünüyorum.
Arc sonu Kizaru gelip bizimkilerden temiz bir dayak yese acayip keyiflenirim.2 Yonkou sonra 2 Amiral tokatlama keyf
Bu şey ya herhalde bugün bi koyun kestik ama davuk da kesek dolapta dursunArc sonu Kizaru gelip bizimkilerden temiz bir dayak yese acayip keyiflenirim.
Valla yonkou yerine Kizaru'ya dalsalar daha çok hoşuma gider. Shabondy'de çaylak adamlara artistlik yapıyordu gevşek. Şimdi bir meydan dayağı yese çok güzel olur.Bu şey ya herhalde bugün bi koyun kestik ama davuk da kesek dolapta dursun