Zoro + Tashigi vs Monet oluyor o karşılaşma ve o şekilde kazanıyorlar. Zoro + Tashigi komboso Marco'ya dalsa yine kazanırlar, 2 vs 1 sonuçta boru değil.La şu Zoronun yarım attığı monet dimi bu
Zoro + Tashigi vs Monet oluyor o karşılaşma ve o şekilde kazanıyorlar. Zoro + Tashigi komboso Marco'ya dalsa yine kazanırlar, 2 vs 1 sonuçta boru değil.La şu Zoronun yarım attığı monet dimi bu
Usopp'a gerek yok bence. Law + Sugar'ın yenilmez olduğunu Dof'un Red Hawk yediği haftadan beri söylüyorum.Madem herkes kafasına göre saçma konu açabiliyor. Ben de Law+Sugar+ Usopp vs Kaido konusu için hazırlıklara başlayayım
konuya saçma diyorsan o zaman Oda ya da mail at soyle niye sacma vs ler yaptırdın mıllete diye sonucta bu adamlar kısa da olsa manga da karsılastılar mı evet eee daha ne sacma olsun ki arkadaş açmış konuyu biz de fikrimiz soyluyoruz begenmeyen bakmasın konuya gecsınMadem herkes kafasına göre saçma konu açabiliyor. Ben de Law+Sugar+ Usopp vs Kaido konusu için hazırlıklara başlayayım
Dengesiz olur. 3 vs 3 lazım. Kaido + shanks + akainu yapalım dengelenir az birazMadem herkes kafasına göre saçma konu açabiliyor. Ben de Law+Sugar+ Usopp vs Kaido konusu için hazırlıklara başlayayım
Law + Sugar kombosuna tuzak kurulduğu takdirde kurtulma şansı baya az zaten.Normal kullanımı bile tehlikeli ama farklı bir kullanım :Usopp'a gerek yok bence. Law + Sugar'ın yenilmez olduğunu Dof'un Red Hawk yediği haftadan beri söylüyorum.
Kaido 10 bin ton blöfünden etkilenecek kadar saf bi' karakter olsa güzel olurdu haDengesiz olur. 3 vs 3 lazım. Kaido + shanks + akainu yapalım dengelenir az biraz
Hey Allah'ım sen büyüksün. Kardeş bak beğenmeyebelirsin konuyu anlarım ama şaçma falan muhabbeti yapıp burda trollük yapıyorsun. Oy atan arkadaşlar saçma bulmamış ki atmış sana ne oluyor.Madem herkes kafasına göre saçma konu açabiliyor. Ben de Law+Sugar+ Usopp vs Kaido konusu için hazırlıklara başlayayım
Senin mantığına göre Luffy vs Kizaru da abes kaçmaz o zaman. Sonucta bir kavga oldu aralarında,ha?konuya saçma diyorsan o zaman Oda ya da mail at soyle niye sacma vs ler yaptırdın mıllete diye sonucta bu adamlar kısa da olsa manga da karsılastılar mı evet eee daha ne sacma olsun ki arkadaş açmış konuyu biz de fikrimiz soyluyoruz begenmeyen bakmasın konuya gecsın
ne kadar saygısız mıllet olduk şu forumda bile tahammulsuzluk aldı yurudu.
Bence Forum yetkilileri insanlara "saçma vs " diye konuyu baltalayanları uyarmalı
saygılar,