reddite ifşalanır.Cevaplamış soruları ama göremiyoruz paralı yapmiş galiba siteye anlayamadim ??
reddite ifşalanır.Cevaplamış soruları ama göremiyoruz paralı yapmiş galiba siteye anlayamadim ??
Ben ara sıra r/bleach'e giriyorum ama şuana kadar görmedim. Atarlarsa burada paylaşırım.reddite ifşalanır.
Bleach'in yeni animesi geliyor bu sene. Oradan gelecek para artık yedi sülalesine yeter Kimetsu no Yaiba'nın mangakasına verile miktar kadar vermezlerse.Doğruysa, fakirliğin böylesi :/ Kitap çıkart da onu sat bari anasını satayım.
Ne güzel sorular sormuştum inanıp.Yine trolledi bizi hain Kubo.Doğruysa, fakirliğin böylesi :/ Kitap çıkart da onu sat bari anasını satayım.
Bu adamın zaten bugüne kadar yeterli miktarda para kazanmış olması lazım dostum. Mangası ve animesi çok popülerdi Bleach'in yıllarca.Bleach'in yeni animesi geliyor bu sene. Oradan gelecek para artık yedi sülalesine yeter Kimetsu no Yaiba'nın mangakasına verile miktar kadar vermezlerse.
The Promised Neverland ikinci sezon dediğin gibi yapılmış, mangaka müdahelesi ile. Öyle okudum bir yerde, manganın sonundan memnun kalınılmadığı için...Acaba mangaka kendi rezil finalini biraz olsun düzeltmek için animesine müdahale eder mi diye düşünmüyor değilim. Mangada gösterilmeyen şeyleri animede görsek harika olurdu.
Redditte baktım bu konuyla ilgili sadece Japonlar içinmiş,dışarıdan kayıt olmuyormuş.Japon telefon numarası ve Japon banka hesabı lazımmış.reddite ifşalanır.
@Vegapunk Forum adına kayıt olsun.Buraya atar o sayede.Redditte baktım bu konuyla ilgili sadece Japonlar içinmiş,dışarıdan kayıt olmuyormuş.Japon telefon numarası ve Japon banka hesabı lazımmış.