Karakter tanıtım yaparım sonra , herif maddelerle kaynaşabiliyor,reitsusu hissedilemiyor,örneğin havaya dönüşüp rakibi içten yeniyor önceki kenpachiyi öyle yenmiş.Nedir ne değildir? Bizimlede paylaşırmısın.
Karakter tanıtım yaparım sonra , herif maddelerle kaynaşabiliyor,reitsusu hissedilemiyor,örneğin havaya dönüşüp rakibi içten yeniyor önceki kenpachiyi öyle yenmiş.Nedir ne değildir? Bizimlede paylaşırmısın.
8.8.kenpachi ney yav öyle herif aşırı güçlüymüş.
Azashiro diye biri.
Peki bu adam eceliyle mi? ölmüş.Azashiro diye biri.
Ekşi den öğrendim bir şeyler öğrendim.Adamı 0.takım paket etmiş yala.Azashiro diye biri.
Unohana'dan önceki Kenpachi mi oluyor bu adam?Ekşi den öğrendim bir şeyler öğrendim.Adamı 0.takım paket etmiş yala.
Unohana 1. Olması lazım arada başkaları var.Unohana'dan önceki Kenpachi mi oluyor bu adam?
https://twitter.com/VIZMedia/status/1180146389029916673?s=19 ingilizcesi için 2020 yazı diyorlar. Türkçesine daha çok zaman var. Ingilizcesi çıktıktan sonra buraya türkçe çevirisi atılır büyük ihtimal.Cannot fear own world ciltlerinin Türkçe kaynakları hakkında paylaşım yapabilecek olan var mı acaba? Dr da bile bulamadım. Belki de bakmayı bilemedim.