Animeyi en baştan fillersız çekip tutarsa devamını çekebilirler. Tsubasa o şekilde yapılıyor sanırım.
Dostum ulaşamadım attığın sayfaya, sonunda anime geri döndüyse bile haberini alamadım.
Anime birkaç manga bölümünü kullanarak bölüm veriyor, fillersiz 200 kadar bölüm ediyor ve mangada 480'lere kadar ilerliyor. Nedeni bu.Anime ile manga arasinda neden 320 bölüm fark var?
Ben senin söylediklerine cevap verdim sadece.Harcandılar diyorsun e bende diyorum ki zaten harcansınlar diye bu ordu oluşturulmuştu.Harcanacaklarını bile bile yaptı Espadaları.Aizen bilmiyor mu ilk 4 espada dışındakilerin ortalama kaptan seviyesi ve altında olduklarını.Aizen biliyor.Takip ederken bunu anlamak gerekiyor.O ne la piyasada tutunamayan sanatçılar gibi ''halk beni anlamadı" tribi mi?
Baştan sonra şişirip şişirip hatta diğerlerini ezecek kadar şişirip sonra bir halt beceremeden hepsi hiç oluyorsa nesini sevelim bunun. Üstelik evrende tepeye taşıdığın herif daha kendi gücünü saldırısını rakibininkinden ayırt edemiyor. Bleach evreninde un var şeker var yağ var ama herif helva yapamıyor, hikayeyi pişiremiyor ve her şey çöp oluyor.
One Piece serisinde ana boss diye birşey yok. Hala kim olacağı bilinmiyor. Naruto da ise sürekli ana boss değişti. “Ana bos benim ulan” diye çıkan ihanet yedi ve sürekli değişti.Arkadaşlar pek okumadım mangasını ama ywach karakteri neden çok konuşulmuyor?Ana bos gibi bir şey değil miydi bu adam?
İndirdim Yoruichi-hot.exe diye bir dosya çıktı açayım mı?Bleach her ne kadar bir One Piece ve Naruto kadar kaliteli olmasa da, forumda gömüldüğü kadar güç dengesinin olmadığı bir seri değil.
Hatta, aslında mangaka çok önceden serinin ana kötüsünü ve nasıl biteceğini planlasa da maalesef bunu aktarırken sıkıntılar yaşamıştır. Şu analizi okumanızı öneririm. Zamanında benim seriye olan bakış açımı değiştirmişti.
http://www.mediafire.com/file/gy2ic062pr4x6a2/Teori.rar/file
Ebony sevmiyor musun reis, sorman hata.İndirdim Yoruichi-hot.exe diye bir dosya çıktı açayım mı?