MuzluYulafEzmesi
Bana da Kimetsu No Yaiba'nın animasyonları 19. bölüm hariç ortalama geldiKimetsunun animasyonları iyiydi bak. Orada hakkını vereyim firmanın. Ama o kadar.......
Bana da Kimetsu No Yaiba'nın animasyonları 19. bölüm hariç ortalama geldiKimetsunun animasyonları iyiydi bak. Orada hakkını vereyim firmanın. Ama o kadar.......
Bundan gayri senlen düşman bile değiliz Yulaf kardeşim. Luffy fanı da olmuyorsun..........Bana da Kimetsu No Yaiba'nın animasyonları 19. bölüm hariç ortalama geldi
İmkansız şeyler istiyorsunBundan gayri senlen düşman bile değiliz Yulaf kardeşim. Luffy fanı da olmuyorsun..........
Kubo el atarsa olmayacağına garanti veririm.Manga bitti diye karışmazsa ona birşey diyemem.Nanatsu No Taizai'nin 3. sezonu gibi olmasındansa tarihin tozlu sayfalarında kaybolması daha iyi
Kubo el atsın, daha güzel bir son yazsın. Müzik konusunda Kubo'ya güvenim tam, kendisi zevkli bir adamdı. Müziklere özen verecektir.Kubo el atarsa olmayacağına garanti veririm.Manga bitti diye karışmazsa ona birşey diyemem.
Nanatsu'nun son sezonu başka stüdyo yapıyordu sanki. Öyle çöp animasyon olacaksa hiç olmasın cidden.
Nanatsu son sezonu yapan Studio DeenOlabilir açıkçası. Sezon isimleri falan oluyor oraya çok dikkatli bakmadım diğer Nanatsu sezonları da bunlarda diye. Son sezon Nanatsu bayağı leşti. Herkesin beklediği bir fightı leş edip oldu bittiye getirdiler resmen. Fightın alası bir seri olan Bleach'i eğer bu sezon ki Nanatsu'yu yapan ekip bunlarsa almasınlar isterim. Değilse de güzel bir stüdyo yapsan evlerin bekleyen çok insan var kesinlikle yeterli izlenmeyi alacaktır.