Sen beni anlamamışsın ki... Sırf bu yüzden sevmiyorum ve istemiyorum. Ya bir de saçma sapan bir şekilde sen bunu anlamamışsın yok onu anlamamışısını bırakın gözünüzü seveyim. Her mesaj süper elit açıklamayla mı atılacak? Sakura-Orihime bunlar beni soğutan şeyler. Ayrıca Juha tek atsa ne olacak, Orihime ölecek.Inoue'nin orada bulunma amacını anlamadıysan sen bu seriyi bu güne kadar boşuna takip etmişsin demektir. Ichigo'nun Inoue'yi yanına almasındaki yada şöyle diyeyim Kubo'nun Inoue'yi Ichigo'nun yanına vermesinin altında çok derin bir hikaye yatıyor.
Eğer serinin dikkatli takipçisiysen Inoue'nin çok büyük ve önemli bir gücü olduğunu bilmen lazım. Hatta serideki belki en büyük güç bile diyebiliriz.
Kubo Tite bu yönüyle seri içine gizli bilgi yerleştirme uzmanı olan Eiichiro Oda'nın bile övgüsünü almış ve Eiichiro Oda böyle birşeyi kendisinin bile beceremeyeceğini Bleach'in 10. yılı özel cildindeki "Jump yazar çizerleriyle Bleach hakkında röportaj" kısmında açıklamıştı.
Neyse serinin sıkı takipçisi olmayanlar için Inoue'nin gücünü, seri için önemini ve orada bulunma sebebini açıklayayımda bir daha Inoue'nin gücünü ve varlığını sorgulamasınlar.
Kurosaki yenildiğinde 19374739282 kere Kurosaki-kun diyerek ağlayıp Ichigo'yu gaza getirecek.
Benim neyi anlayıp anlamadığıma sen mi karar veriyon.
Son düzenleme: