@Millennium Wizard En iyisi analizi buraya at, ben dahil herkes baştan okusun.
Karanlıkta doğan oğlum. İlginç bilgilere hazırlıklı olun.http://www.mangamint.com/bleach-672
Ichigo görünüyo, spoiler.
Al bak görünmüş İchigo ama görünmese daha iyiymiş tabii hali içler acısı anladığım kadarıyla.İchigo göründüğü sıra okumaya başlayacağım.
Okumaya başlasam mı o zaman. Kaldığım yeri de hatırlamıyorum. Zangetsu ve Beyazsın gözükmesi lazım. Onlar iyi felsefe yapıyordu.Karanlıkta doğan oğlum. İlginç bilgilere hazırlıklı olun.
Al bak görünmüş İchigo ama görünmese daha iyiymiş tabii hali içler acısı anladığım kadarıyla.
Bölüm çıktığında yine bu benim gerçek gücüm değildi muhabbeti dönecek eminimKaranlıkta doğan oğlum. İlginç bilgilere hazırlıklı olun.
Al bak görünmüş İchigo ama görünmese daha iyiymiş tabii hali içler acısı anladığım kadarıyla.
Ben analizi okumaktan bahsettiğini sanmıştım.Kaldığın yeri bul oku istersen biraz daha bekle farketmez sen bilirsin.Okumaya başlasam mı o zaman. Kaldığım yeri de hatırlamıyorum. Zangetsu ve Beyazsın gözükmesi lazım. Onlar iyi felsefe yapıyordu.
Ne konuda ? Gerard kralın kalbi ölmemesi normal bir durum.Neredeyse sınırsız bir potansiyeli var o yüzden.Adamda birde mucize gücü var ötesi ne bunun.Hala bu kadar basitçe yenilmemesi lazım.Anti özellik gösterecek birşeyler yapmaları gerek Mayuri gibi.Bölüm çıktığında yine bu benim gerçek gücüm değildi muhabbeti dönecek eminim
Analizini okumuştum diye hatırlıyorum. Bir daha bakarım ama.Ben analizi okumaktan bahsettiğini sanmıştım.Kaldığın yeri bul oku istersen biraz daha bekle farketmez sen bilirsin.
Ne konuda ? Gerard kralın kalbi ölmemesi normal bir durum.Neredeyse sınırsız bir potansiyeli var o yüzden.Adamda birde mucize gücü var ötesi ne bunun.Hala bu kadar basitçe yenilmemesi lazım.Anti özellik gösterecek birşeyler yapmaları gerek Mayuri gibi.
Byakuya'nın geçen haftaki tekniği mükemmeldi.Ondan uzun zamandır böyle artistik ve estetik teknikler görmemiştik.Hani shounenlere bakıyorum bu adamın teknikleriyle kıyaslanacak güzellikte fazla birşey yok.Geçerse bir etki olarak Raizel geçer herhalde o da shounen değil.