Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

AperionRyoku

Riruka ile Orihime ve Grimmjow ile Ichigo arasında kısa bir konuşma

Haschwalth “Ruh Kralı artık yok. Yeni Dünya artık şekillenebilir.”

Yhwach’ın gözünün etrafında bir sürü göz belirir

Son kısım ise biraz garip. Asıl önemli kısımda orada zaten...

Ywach Haschwalth’a ilk doğan oğlum diye sesleniyor ve kendi kanından gelenleri yeniden şekillendirmeyi dilediğini söylüyor.

Wandenreich bir anda yerle bir oluyor.

Lan tipini... Ywach o nasıl bir şekil lan. :/
Bu herif zaten güçlüydü şimdi daha da güçlendiğini söylüyor, kim nasıl yenecek bu herifi... Dermişim, Ichigo gene bir numara ile güçlenip döver bu herifi de asıl mevzu o değil. Artık Ruh Kralı kendisi olduğundan, ortada savaşmayı gerektirecek bir durum kalmadı, Komamura'nın dedesiyle konuştuğu sırada geçen muhabbet işte yaşanan tüm bu olaylar.
Ne demişti? Sadece, yönetici değişecek ve bizim hayatlarımızı etkilemeyecek dediği de çıktı, yönetici değişti.

Ve son olarak, bölümler ne kadar boş ya, iki dk sürmüyor okuması. Biraz daha doldursa şu bölümleri fena olmayacak, zaten arka plan denen şeyden bi'haber takılıyor herif, bölümleri doyurucu olsun en azından. :/

Lan tipini... Ywach o nasıl bir şekil lan. :/
Bu herif zaten güçlüydü şimdi daha da güçlendiğini söylüyor, kim nasıl yenecek bu herifi... Dermişim, Ichigo gene bir numara ile güçlenip döver bu herifi de asıl mevzu o değil. Artık Ruh Kralı kendisi olduğundan, ortada savaşmayı gerektirecek bir durum kalmadı, Komamura'nın dedesiyle konuştuğu sırada geçen muhabbet işte yaşanan tüm bu olaylar.
Ne demişti? Sadece, yönetici değişecek ve bizim hayatlarımızı etkilemeyecek dediği de çıktı, yönetici değişti.

Ve son olarak, bölümler ne kadar boş ya, iki dk sürmüyor okuması. Biraz daha doldursa şu bölümleri fena olmayacak, zaten arka plan denen şeyden bi'haber takılıyor herif, bölümleri doyurucu olsun en azından. :/
Herkes saraya gidiyor. Quincy kadrosundan 7 kişi yukarda yanlarına 2 kişi falan katılsa bile vizard, fb,arcanrar,captain tayfasinin bir kısmı tek yer yada 1 vs 4-5-6 şeklinde vs atar. Sonradan Ywach çoğunu tekler zaten. Bak taraf degistiren üçlüyü saymadim bile.

Kubo herkesi toplayıp etkin olarak kullanmayi seviyor. Karakterlerin çoğu sadece güçlerini gösterip dayak yemek için yaratılmış zaten :D

Yinede artık hepten Kishi den daha iyi yazdığını düşünüyorum . Bir tarafta yan karakterleri 300 küsür bölüm dislayan bir adam, bir tarafta en uçtaki karakteri bile hadi tekrar ortama sokayim diyen bir adam.
Hadi Aizen Tanrı , Grimjow da çok popüler de adam Fb veletleri ve en kolpa vizard kadrosunu bile geri çıkardı piyasaya .Nel i yıllardır bekliyorum o ayrı mesele :D

Bu arada Bleach tek tek takip edilebilecek bir seri değil moruk insan acayip darlaniyor. Ben son 30 bölümü toplu okudum inanılmaz tatmin oldum. Kendine gelmiş karanlık senfonisini yaratıyor adam. Bu saatten sonra nasıl biterse eyvallah ben tatmin oldum. Anime haberini bekliyorum dört gözle . En geç 2016ta umarım bunları anime olarak izleriz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık