Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Cedric

Aizen , şu ruh kralını koruyan takımı yenebilir miydi ? :/ Sıfırıncı takım mıydı neydi ? :/
Aizen Yamamoto'yu Wonderweissle durdurdu direk karşısına çıkmadı belki yenerdi bir şey diyemem ama sıfırıncı takımdan İchibei Hyousube'yi yeneceğini düşünmüyorum.

Aizen Yamamoto'yu Wonderweissle durdurdu direk karşısına çıkmadı belki yenerdi bir şey diyemem ama sıfırıncı takımdan İchibei Hyousube'yi yeneceğini düşünmüyorum.
O haline niye bakıyorsun ki.Şuan ölümsüz,sinigami olarak aşmış,zanpaktosu ile birleşmiş halde.Adam evrimin son halkası.

Cedric

O haline niye bakıyorsun ki.Şuan ölümsüz,sinigami olarak aşmış,zanpaktosu ile birleşmiş halde.Adam evrimin son halkası.
İchibei'nin Ywach'a olan son saldırısından Aizen'in kurtulabileceğini sanmıyorum, Aizen'in hipnoz ve ya iyi bir reiatsuya sahip olması da onun karşısında pek bir etki etmeyeceğini de düşünüyorum. Aynı zaman da Aizen'in adını değiştirip yollayabilirmiş te gelmiyor değil hani. Yanılıyorumdur belki, şimdiki hali nasıldır, nasıl çıkar karşımıza bilemem, ben eskiyi örnek alıpta konuştum sadece.

arkadaş şuan yamamatonun bankaisini bile açsa kim karşısında duracak bu çakma syların ,mangaka ver allahım ver etti adama.

AperionRyoku

Ichibe en nihayetinde bir shingami, Aizen shinigami'leri ve hollow'ları aşalı çok oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık