Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Bu Vizardlardan kaçı Gotei 13 e geri katılmıştı. Kensei, Rose , Kensei nin yancısı yeşillik ve Aizen in üstü olan sarışını hatırlıyorum. Diğer dörtlü nerdeydi en son . Love , Lisa, Hiyori ve H amca . Bunlarda mı dönmüştü
Onlar ss ye dönmek yerine dünyada kalmayı istediler.
Son sayılarda Urahara'nın isteği doğrultusunda shinigami kıyafeti giydiler.
Malum Ruh Sarayına çıkacaklar. Terbiyesizlik olur. :/

Onlar ss ye dönmek yerine dünyada kalmayı istediler.
Son sayılarda Urahara'nın isteği doğrultusunda shinigami kıyafeti giydiler.
Malum Ruh Sarayına çıkacaklar. Terbiyesizlik olur. :/
Sagolasın . Bu arada Kensei ve Rose dışında zahmet edip bankai açan olmamıştı. Yoksa ben mi eksik hatırladım. Ki Rose un açtıktan sonra tek yemesi çok hoştu :D :D :D

Sagolasın . Bu arada Kensei ve Rose dışında zahmet edip bankai açan olmamıştı. Yoksa ben mi eksik hatırladım. Ki Rose un açtıktan sonra tek yemesi çok hoştu :D :D :D
Yok doğru hatırlıyorsun. :D
Superstar'ın kulak zarını patlatması ve devamında yaşananlar, malum alayı ezik. Bir Shinji'den beklenti var ama o da şimdiye hayal kırıklığı resmen.
Lafı fazla uzatmadan kısaca, Vaizardlar Kubo'nun deney faresi konumunda. Bu deneyi de Mayuri Kurotsuchi üzerinden yapıyor. :D

Yok doğru hatırlıyorsun. :D
Superstar'ın kulak zarını patlatması ve devamında yaşananlar, malum alayı ezik. Bir Shinji'den beklenti var ama o da şimdiye hayal kırıklığı resmen.
Lafı fazla uzatmadan kısaca, Vaizardlar Kubo'nun deney faresi konumunda. Bu deneyi de Mayuri Kurotsuchi üzerinden yapıyor. :D
Ya zaten Kensei gibi karizma bi adamın hiç bir işini mi rast getirmez bi yazar üzülüyorum.

Adamın maskesi de karizma ama işte, Kurotsuchi'nin oyuncağı
All hail Soul Socity!!1!11! mantığına sahip olduklarından her yol mubah anlayışı var. Babalarını bile tanımaz bunlar. :/
Final boss lar Urahara ve Mayuri olsa on numara olurdu . Zaten Kubo retcon manyağı bir adam . Ama baya kulağı çınlardı o ayrı mesele

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık