Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

AperionRyoku

Kubo bildiğim kadarıyla Ulqiora'nın ölümünü onayladı.Hatta son arc için de Hallivel ve Grimmjow sahne alabilir demişti.

“İleride dost olarak dönecek karakter olacak mı?”

Kubo Sensei: “Ulquiorra çoktan küle dönüştü. Grimmjow dost olarak geri dönebilir, belki de Harribel. Nel’in ise yeniden ortaya çıkmasına izin vereceğim. Daha fazla kimlerin dönüp dönmeyeceğini söyleyemem.
Evet yazdığım isimler ölümü onaylanmış olan isimler zaten.

Umalım ki Gin ölmemiş olsun : /

Evet yazdığım isimler öldümü onaylanmış olan isimler zaten.

Umalım ki Gin ölmemiş olsun : /
Üzücü ama Gin öldü artık bunun ötesi zor.Kubo kendisi söylüyor tam yeri ve zamanında öldüğünü.Geri dönerse o sahnelere yazık olur kendiyle de çelişir biraz.Harribel zaten quincy tarafında ve yaşıyor.Ulquiorra öldür yoksa bu iş hiç bitmeyecek falan diyordu ama kül oldu adam o da zor.8 ve 9.espada desen net biçimde öldü.Kira ölmemiştir herhalde belki Stark ve Nnoitra geri dönebilir onun dışında pek sürpriz beklemiyorum açıkçası.

En çok geri dönmesini istediğim adam Stark.Pisi pisine öldü resmen.Kötülüğünden değil sadakatinden gitti adamın kötü bir amacı yoktu.

AperionRyoku

Üzücü ama Gin öldü artık bunun ötesi zor.Kubo kendisi söylüyor tam yeri ve zamanında öldüğünü.Geri dönerse o sahnelere yazık olur kendiyle de çelişir biraz.Harribel zaten quincy tarafında ve yaşıyor.Ulquiorra öldür yoksa bu iş hiç bitmeyecek falan diyordu ama kül oldu adam o da zor.8 ve 9.espada desen net biçimde öldü.Kira ölmemiştir herhalde belki Stark ve Nnoitra geri dönebilir onun dışında pek sürpriz beklemiyorum açıkçası.

En çok geri dönmesini istediğim adam Stark.Pisi pisine öldü resmen.Kötülüğünden değil sadakatinden gitti adamın kötü bir amacı yoktu.
Mezarını görmeden inanmam. Kubo öldürüp dirilten bir adam. Ben umudumu yitirmek istemiyorum :( Deşmeyin yaramı...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık