Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Abi kralda Yamajinin Bankaisi varken herkes haddini bilsin :(
Yamaji Reis tek kolunu verdi yine iki dakka tutamadı Aizeni. Yamajiyi bende cok severim ama sanmıyorum Kralın onun bankaisini kullanacağını. Zaten üst seviyedeki quincyler çaldıkları bankaileri kullanmıyor kendi güçleriyle dövüşüyor. Çoğu da ihtiyaç duymuyor kendi gücü daha fazla olduğu için. Bu yüzden Kralın Blut Venesi zaten Yamajinin bankaisinden yüksektir. Bu yüzden Kral tenezzül bile etmez dostum :D :D Burda düşman Kral ama o zaten düşecek. Ben düştükten sonraki duruma değinmek istedim :D

Yamaji Reis tek kolunu verdi yine iki dakka tutamadı Aizeni. Yamajiyi bende cok severim ama sanmıyorum Kralın onun bankaisini kullanacağını. Zaten üst seviyedeki quincyler çaldıkları bankaileri kullanmıyor kendi güçleriyle dövüşüyor. Çoğu da ihtiyaç duymuyor kendi gücü daha fazla olduğu için. Bu yüzden Kralın Blut Venesi zaten Yamajinin bankaisinden yüksektir. Bu yüzden Kral tenezzül bile etmez dostum :D :D Burda düşman Kral ama o zaten düşecek. Ben düştükten sonraki duruma değinmek istedim :D
Aizen olayı farklı. Adamın tekniği mutlak ilizyon. :/
Göremediğin şeyi vuramazsın :/
İstersen tanrısal yıkıma sahip bir saldırın olsun farketmiyor.

Yamamatonun bankaisine direk karşısına çıkacak kimse yoktur. Şayet öyle olsa bankaisini çalmak için çetrefilli yollara girmezdi. :/
Boşuna bankai çalmanın yollarını araştırmıyorlar.

Aizen olayı farklı. Adamın tekniği mutlak ilizyon. :/
Göremediğin şeyi vuramazsın :/
İstersen tanrısal yıkıma sahip bir saldırın olsun farketmiyor.

Yamamatonun bankaisine direk karşısına çıkacak kimse yoktur. Şayet öyle olsa bankaisini çalmak için çetrefilli yollara girmezdi. :/
Boşuna bankai çalmanın yollarını araştırmıyorlar.
Bankai çalma mevzusu Shinigamileri güçsüz bırakmak içindi bu sayede kaptan bankaisine eşit olmayanlar bile bankaiyi calınca durum lehlerine dönecekti. Kaptanların çoğu bankaisine güvendiği içinde Bankai kullanamayınca çöp konumuna geldi. Yani bankaileri kullanmak için değil güçsüz bırakmak için çaldılar. Ha kullanan olmadı mı oldu tabi ama Üst düzeylerin çoğu hep kendi gücüyle dövüştü. Yamajinin bankaisi çok güçlü evet ama Kralın Almighty gücü daha güçlüdür. Adam her şeye kadir. (Tövbe Estağfirullah :) :)) Kral değilde daha altın daki adamlar çalmış olsa mutlaka kullanır Yamajinin Bankaiyi ama sanmıyorum kralın kullanacağını.

Koca bölüm tek olan şey Grimmjow'un gelmesi :/
Bleach böyle işte napacan :D Boş Boş kareler son kapağa bi efsane koy Chapter End sonra :D adam bildiğin idare ediyor bizi geçiştiriyor :D
Dostum birde bize öyle geliyor da olabilir. MW yorumlayınca bir daha okuyorum, bu da mı vardı diyip duruyorum :D Bence biz çok üstün körü okuyoz :D

Bleach böyle işte napacan :D Boş Boş kareler son kapağa bi efsane koy Chapter End sonra :D adam bildiğin idare ediyor bizi geçiştiriyor :D
Dostum birde bize öyle geliyor da olabilir. MW yorumlayınca bir daha okuyorum, bu da mı vardı diyip duruyorum :D Bence biz çok üstün körü okuyoz :D
Aizen'in konuşmalarını dile getirecektir muhtemelen. Ardından quincy, shinigami işbirliğinin sadece "düşmanımın düşmanı benim dostumdur" mantığından söz eder. Aizen daha İchigo'yu affedememiş. İchigoların düşerken ki muhabbeti var bir de, azcık da yorum katar tamam işte. :D Ama sonuç olarak "olay bakımından" olan tek şey, Grimmjow'un gelmesi. :D

2 tane yanlışın var.
Aizen Yamaji ile birebir kapışacak kadar yürekli değil.O yüzden Yamaji'nin zanpaktoyu mühürlüyor.Üstelik Aizen birebir kapışsak sen bana üstün gelirsin diyor.
Bach ise diğer kaptanlara falan zaten o gücüyle tek atardı.O bankai çalma mevzusu tamamen Yamaji için oluşturulmuş bence.
Bach gelir gelmez Yamaji'nin bankaiyi çaldı.İhtiyacın olmayan bir bankaiyi neden çalarsın ki üstelik salınım da yapamayorlar bankai çalındıktan sonra.Yani Bach Zanka No Taçi'den hem korkuyor hem de formundan üsütn olduğunu biliyor.
Yamaji'nin karşısına kimse onu handikapsız bırakmadan girmedi henüz.En azından onu yenenler ya kılıç mühürlediler ya da bankai çaldılar.

ulan, tüm sayfalar boyunca aglıyasım geldi. dedim adam vitesi 4 e taktı, doflamingoya bedava seyahat hesabı, dresrosa turu attırıyor. sen nasıl sayı cıkartıyorsun, kubo diyecektim. adam, grimmjow jagerjacki çizdi ya son sayfaya, affettim affettim :D

ayrıca narutoyuda gördüm ya uzun zaman sonra, bu hafta için tesekkürler copanlar :flaugh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık