Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Aizen Kyorakuya bile tek attı. Ordaki 4 kaptanda ondan güçsüz du bence o zaman. Belki Unahona ile Mayuri etkili olabilirdi.

Aizen Kyorakuya bile tek attı. Ordaki 4 kaptanda ondan güçsüz du bence o zaman. Belki Unahona ile Mayuri etkili olabilirdi.
Aslında orada ki olay yetenek la :/ Adamın gerçek yerini bulamıyorsun. İlizyondasın nasıl vuracan?
Başa baş bir dövüş yok ki adama dokunamıyorsun :/

Yamamatoya salak diyoruz ama yine işi o çözdü anasını satıyım. Bütün gotei takımından ( 3ü hariç) daha akıllı yamaji :W

Diğer iki dingilden bişi beklemem ama Mayuri olsaydı işler değişebilirdi bir ihtimal.
Uraha ve Mayuri Aizen'in antileri. :S

Aizen yeteneğini yüz defa açıkladı Gotei 13 e adamlar hala üstüne dalıyor :/ Yahu bu kadar salak olunur mu ?
Adam diyor lan ilizyon yapıyorum bütün duyularını kontrol ediyorum. Hala dalıyorlar :/ //
Yamamato hepsinden kat be kat zeki :/ Savaş zekası var adamda .

O değilde keşke birileri Unohananın bankaisini anlatsa bana bir şey anlamadım :(

Roronoa Zoro

Aizen yeteneğini yüz defa açıkladı Gotei 13 e adamlar hala üstüne dalıyor :/ Yahu bu kadar salak olunur mu ?
Adam diyor lan ilizyon yapıyorum bütün duyularını kontrol ediyorum. Hala dalıyorlar :/ //
Yamamato hepsinden kat be kat zeki :/ Savaş zekası var adamda .

O değilde keşke birileri Unohananın bankaisini anlatsa bana bir şey anlamadım :(
Bankai'sinin özel yeteneği bilinmiyor (?) En azından ben böyle biliyorum.

Ahahahahahh ulan dedim acaba benim mi kafa basmadı bankaisine :/
Yalnız değilmişim meğer :(

Çok korkunç bir bankai gibi başladı eritti diriltti noldu anlamadım :/

Unohana kendini sürekli iyileştirebiliyor. Büyük ihtimal ölümcül hasarları dahi. Ve böylece istediği kadar savaşmasına olanak sağlamış oluyor. Hatta Zaraki'ye bir sözü var:
Sen rakiplerinle savaşabilmek için bilinçaltında gücünü kıstın bense savaşabilmek için kendimi sürekli iyileştirme yeteneği geliştirdim.
Sondaki içinden sonrasından emin değilim ama hemen hemen bunun gibi bir şey söylemişti, Dai-senpai. :utan:

Unohana kendini sürekli iyileştirebiliyor. Büyük ihtimal ölümcül hasarları dahi. Ve böylece istediği kadar savaşmasına olanak sağlamış oluyor. Hatta Zaraki'ye bir sözü var:
Sen rakiplerinle savaşabilmek için bilinçaltında gücünü kıstın bense savaşabilmek için kendimi sürekli iyileştirme yeteneği geliştirdim.
Sondaki içinden sonrasından emin değilim ama hemen hemen bunun gibi bir şey söylemişti, Dai-senpai. :utan:
Yalnız bankaisi biraz farklı gibi geliyor bana :/ Orada bahsedilen iyileştirme olayı ise Zaraki ile karşılaştıktan sonra :/
Kendisini medikale yöneltmiş o tip kidolar çalışmış şeklinde geldi bana :/ Direkt bankai ile alakası olduğunu sanmıyorum :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık