Aslında orada ki olay yetenek la :/ Adamın gerçek yerini bulamıyorsun. İlizyondasın nasıl vuracan?Aizen Kyorakuya bile tek attı. Ordaki 4 kaptanda ondan güçsüz du bence o zaman. Belki Unahona ile Mayuri etkili olabilirdi.
Bankai'sinin özel yeteneği bilinmiyor (?) En azından ben böyle biliyorum.Aizen yeteneğini yüz defa açıkladı Gotei 13 e adamlar hala üstüne dalıyor :/ Yahu bu kadar salak olunur mu ?
Adam diyor lan ilizyon yapıyorum bütün duyularını kontrol ediyorum. Hala dalıyorlar :/ //
Yamamato hepsinden kat be kat zeki :/ Savaş zekası var adamda .
O değilde keşke birileri Unohananın bankaisini anlatsa bana bir şey anlamadım
Yalnız bankaisi biraz farklı gibi geliyor bana :/ Orada bahsedilen iyileştirme olayı ise Zaraki ile karşılaştıktan sonra :/Unohana kendini sürekli iyileştirebiliyor. Büyük ihtimal ölümcül hasarları dahi. Ve böylece istediği kadar savaşmasına olanak sağlamış oluyor. Hatta Zaraki'ye bir sözü var:
Sen rakiplerinle savaşabilmek için bilinçaltında gücünü kıstın bense savaşabilmek için kendimi sürekli iyileştirme yeteneği geliştirdim.
Sondaki içinden sonrasından emin değilim ama hemen hemen bunun gibi bir şey söylemişti, Dai-senpai.