Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Öyle zaten :/
Gelişimin en üst kademelerine gelen bir Aizen bile kabul ediyor.
Başa baş dövüşürsek senin temel dövüş yeteneklerin benim üzerimde olur " diyor.
Kılıcı mühürlüyor :/

Qincy kralına gelirsek :/ Adam bankai açtığında milletin ağzı kuruyor. Dudakları çatlıyor. Bütün reiatsu Ss dağılıyor.:W
Kralnın çakması epey güçlü . Eğer Yamamoto onu almasa , tek başına bütün Gotei 13 tekleyebilirdi bile.
Yamamotonun aldığı çakmayıda küçümseyemeyiz.

Bankaisi çalınıyor adam. Bİraz salak zaten :/ Zaten Ss nin en güçlü bankaisi ki , Qincyler içinde tek Kral kontrol edebiliyor .
Ki ondan o alıyor. Zaten yenilmesinin gerekçesi biraz kişisel egolarına bağlanmış :W
http://mangayurdu.com/oku/mangas/Bleach/511/10.jpg

Tabi senin hoşuna gitmeyebilir benimde gitmedi. Ama Yamamatoyu bankaili haliyle yenebilecek biri yoktur :/
Koca dedenin gitmesi hele ki öyle 2 mi 3 mü yıl önce okuduğum sayı tekrardan cinnet geçirtti bana. Aizen bittiğinde bitirseydin işte ne diye bu kadar rezil kepaze ettin her şeyi. Aizen = Bleach'ti ne güzel.

Koca dedenin gitmesi hele ki öyle 2 mi 3 mü yıl önce okuduğum sayı tekrardan cinnet geçirtti bana. Aizen bittiğinde bitirseydin işte ne diye bu kadar rezil kepaze ettin her şeyi. Aizen = Bleach'ti ne güzel.
Bende öyle düşünmüştüm ancak şu açıdan iyi oldu :/ Bankaisini bir daha görebileceğiz :/
Ona sevindim ben. O bankai fazla havalı iyi oldu çalınması :/ Teselli itemim bu.

O 3 potansiyelinde Yamamoto seviyesine gelmesi gayet muhtemel bence.
Uryuununda bence. Hatta oda 4. Çıkacak gibi.

Adam yıldırımı tınlamıyor :/Herhangi bir Gotei 13 yese pişerdi :/

Şu Sahnelerin karizması nerede var arkadaş ? :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık