Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Yalnız bankaisi biraz farklı gibi geliyor bana :/ Orada bahsedilen iyileştirme olayı ise Zaraki ile karşılaştıktan sonra :/
Kendisini medikale yöneltmiş o tip kidolar çalışmış şeklinde geldi bana :/ Direkt bankai ile alakası olduğunu sanmıyorum :/
Zaraki ile yaptğı her versustan sonra bankai kullanıp 0km oluyor.Kendini sürekli iyileştirecek ve savaşmasına fırsat sağlayacak bir zampaktou geliştirmiş işte fazla zorlama artık. :(

Zaraki ile yaptğı her versustan sonra bankai kullanıp 0km oluyor.Kendini sürekli iyileştirecek ve savaşmasına fırsat sağlayacak bir zampaktou geliştirmiş işte fazla zorlama artık. :(
Zamanla oynuyordur ? Bu kadın kaç yıllık kaptan :/ Bin yıl önceki bankaisinin değişmiş olduğunu mu söylüyorsun :(
Değişen tek şey Kenpachi stili ile Medikale yönelişi :/
O bankai öyle olmamalı ://

Zamanla oynuyordur ? Bu kadın kaç yıllı kaptan :/ Bin yıl önceki bankaisinin değişmiş olduğunu mu söylüyorsun :(
Değişen tek şey Kenpachi stili ile Medikale yönelişi :/
O bankai öyle olmamalı ://
Teldeyim. Saat 1 de sınav var. Seni mw nin ellwrine havale ediyorum. :(

Zaraki'nin eğitimden sonra çıkışında,onu öldürdüm. Ondan nefret ederdim şeklindeki girişi. Herif tam badass. :ehe:

AperionRyoku

Minazuki bankai formu gerçekleştiğinde kılıç tamamen akışkan bir kana bürünüyor. Bu kanın iyileştirme yeteneği olduğu gibi vücudun bütün direncini yok ederek ölmesine de sebep oluyor. Hatta her yerin kanla kaplanmasını sağladığında bu kanın aslında öldürmüş olduğu kişilerin kanıyla kaplandığına dair de bir rivayet varmış.

AperionRyoku

Son sayıyı ve forumdaki yazılarınızı gece okudum. Uzun süre sonra bu kadar çok dialoglu ve farklı panoların yer aldığı bir sayı gördük.

Herhalde zombiler geri döndüğüne göre bizim Hitsugaya da geri döner muhtemelen. Çünkü zombici kızı görünce aklıma sadece Hitsugaya geliyor. Zavallım…

Bazz B’yi bizim tarafta görmek süper. Bu adamı ilk gördüğümden beri ona ısınmamı sağlayan bir stili vardı. Karakteri biraz grimmjow'u hatırlatmıştı bana. Umarım ileriki bölümlerde harcanmaz.

Benim asıl merak ettiğim kalbi durmayan başka shinigamiler mi var Muken’de!!! Bu gerçekten ilginç. Kubo bu güne kadar hiç görmediğimiz bir karakteri hop diye seriye sokarsa hiç şaşırmayın. Böyle bir şey gerçekten heyecan verici olur.

Bir de Mayuri diyorum : ) Bugüne kadar yaratılan en güzel karakterlerden biri sanırım. Anladık ki Mayuri - Aizen dialogları da bize epey heyecan verecek gibi. Bu adamın zekası da küçümsenmeyecek kadar iyi. Biri yazmıştı hatırlayamadım şu an ama keşke sternnitterler gelmeseydi de Aizen ve Mayuri kapışmasını görebilseydik. Ama işte Kubo böyle bir adam "Durun bakalım çok heyecanlanmayın! Düşüşlerden sonra yapılan ani çıkışlar daha bir heyecan verici oluyor" diyor.

Aizen konusunda ise hiç heyecanlanmaya gerek yok. Yukarıya çıkmaları için ciddi anlamda Aizen'e ihtiyaçları var. Hatta savaşın seyrini değiştirmede dahi.

Bekliyoruz...

Minazuki bankai formu gerçekleştiğinde kılıç tamamen akışkan bir kana bürünüyor. Bu kanın iyileştirme yeteneği olduğu gibi vücudun bütün direncini yok ederek ölmesine de sebep oluyor. Hatta her yerin kanla kaplanmasını sağladığında bu kanın aslında öldürmüş olduğu kişilerin kanıyla kaplandığına dair de bir rivayet varmış.
Dehşet bir yetenek sırf Zarakinin güçlenmesi için bir item miş gibi kullanılması sinir bozucu :T
Lan yoksa ? Ölmemiş olabilir mi ? :/

Dehşet bir yetenek sırf Zarakinin güçlenmesi için bir item miş gibi kullanılması sinir bozucu :T
Zaten yanlış hatırlamıyorsam Databookta Yamamotodan sonraki en güçlü kaptandi stat olarak. Aizeni bile geçiyordu.
Ölmüştür heralde. Ulqiorra bile gitti sınırsız regeni varken

AperionRyoku

Cidden muazzam ve dehşet verici bir yetenek. Zaraka'nin güçlenmesi için harcanması beni de çok üzmüştü cidden. Çünkü Bankai'sini bir düşmana karşı kullanması iyi olurdu : / Yalnız hikayenin devamlılığı ve akışı açısından da şahane bir dram yarattılar. Keşke ölmese ve şu kalbi durdurulamayanlardan biri olmuş olsa : (

Zaten yanlış hatırlamıyorsam Databookta Yamamotodan sonraki en güçlü kaptandi stat olarak. Aizeni bile geçiyordu.
Ölmüştür heralde. Ulqiorra bile gitti sınırsız regeni varken
Databook'unu hatırlamıyorum fakat dediğin gibi "Strongest Bleach Characters" sıralamasında ilk 10'da yer alıyordu.

Resmi bir liste mi var öyle? Varsa atabilir misin?
http://www.anime.web.tr/bleach/db-kaptanlarin-guc-dagilimi/
Burada gösteriyor.
Neylerde iyi oldukları falan.
2.sırada Unohana değil.Yani Aizen ile Yamamoto'dan sonra en güçlü o buraya göre.Ama en güçsüzü de Kenpachi :D

Toplam sıralama:
1.) Yamamoto-------560 & Aizen-560
2.) Unohana---------540
3.) Kyoraku----------530
4.) Byakuya----------510
5.) Hitsugaya--------500
6.) Ukitake-----------490
7.) Gin----------------480
8.) Komamura-------470
9.) soifong-----------460 & Tosen-460
10.)Mayuri------------430
11.)Kenpachi---------390

Saldırı güçlerine göre:
1. Yamamoto - 100
2. Aizen - 93.3
3. Shunsui - 90
4. Byakuya - 86.6
5. Unohana - 83.3
5. Hitsugaya - 83.3
5. Ukitake - 83.3
8. Komamura - 80
8. Kenpachi - 80
8.Gin - 80
8.Soi Fong - 80
12.Tosen - 73.3
13.Mayuri – 60

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık