Fena bir sayı değildi aslında.
Önceden dediğim gibi kol yukarı çekildi.Ukitake gidici gibi gözüküyor ama kurtarırlar bir şekilde.
Urahara önceden Aizen'in dediği gibi rol yapmıyorsa olanlara her hafta şaşırmaya devam ediyor.Kolun gelişini Yhwach bile göremediyse mümkün esasında ama yine bu Urahara hiç belli olmaz.
Seiretei tamamen karanlıkla kaplandı.Aydınlık ve karanlık çizilmiş 4.sayfada yine serinin bir özeti.Gölgelere saklanan quincylerdi ama şimdi gölgeye mahkum olan Shinigamiler.
Kralın gücü bana bu sahneyi hatırlattı.
Sanki yine kandan çıkarmışçasına şekilleniyor güç.Temelde aynı gibi görünüyor.Bebek şeklinde olduğunu farketmişsinizdir.Hatta hatırlanırsa Yhwach'ın bebekliği de bu şekilde kapkaraydı.Bu gücün içerisinden bu kadar çok canlı çıkması aslında bana şunu düşündürüyor.Kral yapay bir varlık mı ? Aynı şekilde quincylerde yapay bir varlıktan mı geldiler ?
Çünkü önceden kralın anahtarı için belli çapta bir alanın tüm canlılarla toptan feda edildiği yöntemden bahsediliyordu.Hatta karakura Aizen'e karşı bu yüzden savunuluyordu.
Kral milyonlarca insanın kurban edilmesiyle oluşturulmuş bir varlık olabilir.
Buraya yazdım mi bilmiyorum ama önceden bir detay dikkatimi çekmişti.
Quincylerin asıl kökeni Kral bunu biliyoruz artık.Belki dolaylı yoldan kökeni,belki de direk o da Quincy gücüne sahip.
Aslında Yhwach burada gözlerine vurgu yapmış.Gerçek bir quincy olduğunun kanıtı diye gözlerinden bahsediyor.
O zaman bu gözlere Kral da sahip olduğuna göre o da kesinlikle farklı güçlere sahip olsa da aynı zamanda bir Quincy demektir.
Haschwaltın lafları önceden yazdıklarıma yakına benziyor.Kralın mühürlü olduğu ve orada zorla tutulduğunu düşünüyordum öyle de gibi.Mühür varken Shinigamiler için çalışıyor ve güçsüz ama gerçek kimliğini bulduğunda onlara tamamen karşı gelecek.Hatta Shinigamilikle alakası olmayan belki direk Quincy olan bir varlık.Sistemin devamı için onu oraya mahkum etmişler.
Şu an sanırım sadece kolun mührü çözüldü ama kralı bile daha güçlü halde görebiliriz belli olmaz.Yhwach daha önce Aizen'in mührünü çözmüş.Mühürleri kırabilen bir güce sahip absorbe edince özüne ulaştı sanırım.
Aizen hep son sayfa geliyor denmiş ama bu ikinci oldu sadece.Niye kalkamıyor diyenlerde Aizen'den imkansızı beklememeli.Adamın mühürleri kaldırılmadıkça yada dışarıdan müdahale olmadıkça öyle kalacak.Kyoraku o şekilde anlaşarak indirdi.Seni salıcaz hepsine dalacaksın demedi.Kral bile mühürlerden kendi kurtulamazken Aizen ne yapsın.Ama oturması bile yetiyor o ayrı.
Bence Kral herşeyi esaretten kurtulmak yada shinigamilerden intikam almak için planladı.Yhwach ile olan çatışması belli değil ama bana göre Yhwach'ın varolarak oğlu olması bile onun oradan kurtulmak için yaptığı bir plan olabilir.Sonuçta bu adam başına ne gelecekse herşeyi adım adım görebiliyor.