Sesshomaru 26 Mar 2015 #2,101 Aizen-samaa aizen-samaaaaa aizen-samaaaa aizen-samaaaaaaa.....Kralın dönüşü
Hei Long 26 Mar 2015 #2,103 Aizen'i uzun zamandır savaş arenasında görmemiştik. Umarım güzel sahneler okutur bize Kubo.
Roronoa Zoro 26 Mar 2015 #2,104 Bana bölüm biraz boş geldi. Şu bölümde anlatmak istediğini 3 sayfaya sığdırabilirdi fakat mangaka fazladan bölüm satmak istedi herhalde. Beğenmedim. Tek güzel tarafı son sahneydi.
Bana bölüm biraz boş geldi. Şu bölümde anlatmak istediğini 3 sayfaya sığdırabilirdi fakat mangaka fazladan bölüm satmak istedi herhalde. Beğenmedim. Tek güzel tarafı son sahneydi.
manuclaren 26 Mar 2015 #2,105 Bu Kubo işi biliyor sıradan bir bölüm yap sonuna da Aizen -sama yı ekle sat gitsin.
Minato 26 Mar 2015 #2,106 Bleach'in de son sayfa iyi bu hafta. Hadi bakam nereye gidiyor seri, amaç ne merak ediyorum. Mesele Bach'ın yenilmesi mi artık.
Bleach'in de son sayfa iyi bu hafta. Hadi bakam nereye gidiyor seri, amaç ne merak ediyorum. Mesele Bach'ın yenilmesi mi artık.
Tensei (Merhum) 26 Mar 2015 #2,107 Uraharanın en önemli skili " şaşırma efekti " galiba ? :/ Şu Ukitakenin bankaisini göreydik iyiydi :/ Açık konuşmak gerekirse Aizeni salsalar alayını alır. Ywach felan hikaye..
Uraharanın en önemli skili " şaşırma efekti " galiba ? :/ Şu Ukitakenin bankaisini göreydik iyiydi :/ Açık konuşmak gerekirse Aizeni salsalar alayını alır. Ywach felan hikaye..
Shanks le Roux 26 Mar 2015 #2,108 Ukitake-sama öldü mü Issız Aizen döndü mü Bach öcünü aldı mı Şimdi Yürek yırtılır. Son sahne hariç bomboş bir bölümdü.
Ukitake-sama öldü mü Issız Aizen döndü mü Bach öcünü aldı mı Şimdi Yürek yırtılır. Son sahne hariç bomboş bir bölümdü.