İlk meeteor bizim siteydi!!!!
Yazdım ben zaten önceki mesajımda.Adam harbi harbi anime mangadan anlıyormuş demekkiİlk meeteor bizim siteydi!!!!
Bastır, arkandayım!!!!İlk meeteor bizim siteydi!!!!
Yazıyor zaten. Storm Scarred. Yaralı Taarruz dicem. :SNozarashi'nin anlamını bilen?
Arka sayfaları görmemiştim. Neler demişsiniz öyle. :SYazdım ben zaten önceki mesajımda.Adam harbi harbi anime mangadan anlıyormuş demekki
Sağ ol, nasıl okuduysam artık :/Yazıyor zaten. Storm Scarred. Yaralı Taarruz dicem. :S
Link.
He valla öyle işte.Okumuyorsun ki sen kim İngilizce okumak kim zaten. Sırf resimlere bakıyorsundur.
Bu arada adından hiçbir şey de çıkmıyor kesin saçma bir shikai olacak
Koşuyordu en son soul society tarafına doğru. Sonra gören olmadı herhalde.Bleach izlemeyi 120. bölümde bırakmıştım da arkadaş ne Zaraki'ymiş yahu arada yrumlara bakıyrum da bir kere bile İchigo'nun adı geçmiyor.Ne oldu,öldü mü o portakal kafa?
Yolda O kadar karakter ve vs ihtiyacı var ki ichigoyu mangaka bile ikinci plana atıyor. Ama gelsin kesin sağlam bir tane alır.Yada zaraki gibi en güçlüsünden aşağısı tat vermeyeceği için ishidaya falan gider kendine gel der.Bleach izlemeyi 120. bölümde bırakmıştım da arkadaş ne Zaraki'ymiş yahu arada yrumlara bakıyrum da bir kere bile İchigo'nun adı geçmiyor.Ne oldu,öldü mü o portakal kafa?
O şimdi çok güçlendi o yüzden sona saklıyor mangaka.Bleach izlemeyi 120. bölümde bırakmıştım da arkadaş ne Zaraki'ymiş yahu arada yrumlara bakıyrum da bir kere bile İchigo'nun adı geçmiyor.Ne oldu,öldü mü o portakal kafa?