Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Wwowowowo Yhwach Tanrı'nın babası mıymış neymiş.Tanrı güçsüz mü çıktı ne hiç karşılık vermedi.
Bu arada Kubo'yu 3 sayfaya da aynı resmi koyduğu için kutluyoruz.
Babası değil en azından ben öyle anlamadım.Orada geleceği görenlerden biri benim babam ruh kralı diyor sanırım.

Ichigo'dan güç çalarak mı eski haline dönüd, Kel Keşiş. Çok ilginç yetenekleri var bu adamın. :S
Önümüzde ki bölüm gene başka yerleri gösterir sanırım. :/

Yazık oludu:( çok hoş yetenek vardı adamda:respect:
üzülmüştüm bak ölmediği iyi oldu:D hoş bir yararı olmayacak daha gitti bizim keratadan yardım istedi:gamyon: bakalım bizimki nasıl durduracak, eline iki kılıç alıdı diye durdurabileceğini sanmıyorum o kadar basit olmaz herhalde:ehe:

Roronoa Zoro

M. Wizard gelsin de bi bölümü yorumlasın, gene bi bok anlamadım. Kim kimin babası, yoksa baba olacağını mi anlatmaya çalışıyor belli değil.

Ywach kılıcı ruh kralına mı sokmuş ? :S

Ruh Kralı mı vitrin mankeni mi belli değil.

İki bölüme o da "gandırdım" diye ayaklanıp Bach'ı indirir, ondan iki bölüm sonra da Bach "acımad kii" diye ayaklanıp tekrar indirir. İchigo gelene kadar artık Allah ne verdiyse.

Yhwach oğluymuş Ruh Kralı'nın.O zaman önceden Yamaji nasıl bir hayvanmış ki bu kadar güce sahip birini yenebilmiş.Muhtemelen Ruh Kralı da dengeyi sağlamak için oradan çıkamıyor ve güçlerini kullanamıyor.Yani bir nevi kendini korumasız olarak bırakmış o şeyin içinde.

Alpamis

Her şeyi geçtim İchigo nasıl bir hayvan ki o hayvanı yenecek. Al işte Power up torpil böyle olur. One Piece'e Luffy'e laf atayın bundan sonra :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık