Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Valla karizma değil dediğin hali buysa diğer halini düşünemiyorum bile. :)

Gözlerin sayısı artarsa dediğin gibi olabilir ama şu an sadece iris sayısı arttığı için hala göz sayısı aynı.Onlarda çok belli olmuyor çok yakın plandan gösterilmediği zaman.
Yalnız ben arkadaşın attığı resmi baz alarak yakın plandan Yuha'nın tipini kastettim. Senin attığım resimde gözler pek belli olmuyor.

Ya bu Bleach'te niye dövüş mantığı hep birinin ezilip diğerinin sapasağlam kalması üzerine kuruluyor, bi çözemedim gitti.
Dövüşler çoğunlukla böyle:

İchibei: Al sana kalleş juha!
Juha: Aaah, ölüyorum, aağağa.
İchibei: ahahah geber lanet olası.
Juha: Acmadı kiiii
İchibei: Nayır nolamaz.
Juha: hahahaha, şimdi sen geber. Al sana!
İchibei: Ah yandım anam, eriyorum, ölüyorum...
Juha: hehehe, kralın önünde diz çök köpek.
İchibei: Gandırdııım. Acımadı ki. Bak bu tekniği saklıyordum bak. Geber quincy dölü!
Juha: Yoo olamaz, olamaaaz!
İchibei: Bir daha karşıma çıkma çizerim.
Juha: Gaandırdııım şişko ichibei. Şimdi nihai tekniğim geliyor hehehe.
İchibei: Nayır, nolamaz

Böyle uzar gider. Dövüş sonunda biri yerlerde yatarken biri dimdik ayakta kalır. Ne olur dövüş boyu biri üstün biri yerlerde olacağına ikisi de sürekli eşit şartlarda ve hızlıca dövüşse de azmeden kazansa. Birbirlerine sunum yapan iki şirket müdürü gibiler arkadaş, bi o gösretiyor bi o. :/

Ya bu Bleach'te niye dövüş mantığı hep birinin ezilip diğerinin sapasağlam kalması üzerine kuruluyor, bi çözemedim gitti.

İchibei: Gandırdııım. Acımadı ki. Bak bu tekniği saklıyordum bak. Geber quincy dölü!

Böyle uzar gider. Dövüş sonunda biri yerlerde yatarken biri dimdik ayakta kalır. Ne olur dövüş boyu biri üstün biri yerlerde olacağına ikisi de sürekli eşit şartlarda ve hızlıca dövüşse de azmeden kazansa. Birbirlerine sunum yapan iki şirket müdürü gibiler arkadaş, bi o gösretiyor bi o. :/
Tespit güzel.

İlk okumaya başladığımda arkadaş sayfaya basıp geçceksin diyordu kaç bölüm oldu hala öyle :D

:hhh: sadece son vs değil 610 bölümün özeti:good: ama yinede güzel gidiyo be ortak adamın çizimi fena:respect:

bu adamlar ichigo zaraki gibi kılıç tokuşturarak dövüşen adamlar degillerki oyle olsun. 2 side kidoo kullanıcısı ve güçlü teknigi olan dayı kazandı sonuç olarak. direk ezmemesinin sebebi gözü kapalıymış işte. maymun gözünü açınca kel adam yalan oldu.

o degilde bı allmight reis gücünü gözlüklü elemana vericekti halefi seçmişti onu şuan rakip yok ichigolar ortada degil bu 3 lü direk krala gidicek sonunda elemanı görücek bakalım o nelere kadir

:hhh: sadece son vs değil 610 bölümün özeti:good: ama yinede güzel gidiyo be ortak adamın çizimi fena:respect:
Ortak ben asıl çizimleri anlyamıyorum. :/ Gölgesiz efektsiz, ne nerde belli değil. :/

bu adamlar ichigo zaraki gibi kılıç tokuşturarak dövüşen adamlar degillerki oyle olsun. 2 side kidoo kullanıcısı ve güçlü teknigi olan dayı kazandı sonuç olarak. direk ezmemesinin sebebi gözü kapalıymış işte. maymun gözünü açınca kel adam yalan oldu.

o degilde bı allmight reis gücünü gözlüklü elemana vericekti halefi seçmişti onu şuan rakip yok ichigolar ortada degil bu 3 lü direk krala gidicek sonunda elemanı görücek bakalım o nelere kadir
Kılıçlı dövüşlerde de durum aynı abi.
Bak şimdi maskemi çıkardım. Bak şimdi şu tekniği kullanacam. Ya aslında ben kılıcı iki elle kullanıyordum. Bak bu tekniğimi kimse görmedi. Böyle uzar gider. Şöyle açıklamaları dozunda bırakarak, dövüşe odaklı bir kapışma hatırlamıyorum. Hep birbirlerine şov yapıyorlar, bak böyle bir tekniğim var diye. Hele Mayuri'nin dövüşleri dövüş bile değil, bilimsel konferans mübarek. :/

Ortak ben asıl çizimleri anlyamıyorum. :/ Gölgesiz efektsiz, ne nerde belli değil. :/

Kılıçlı dövüşlerde de durum aynı abi.
Bak şimdi maskemi çıkardım. Bak şimdi şu tekniği kullanacam. Ya aslında ben kılıcı iki elle kullanıyordum. Bak bu tekniğimi kimse görmedi. Böyle uzar gider. Şöyle açıklamaları dozunda bırakarak, dövüşe odaklı bir kapışma hatırlamıyorum. Hep birbirlerine şov yapıyorlar, bak böyle bir tekniğim var diye. Hele Mayuri'nin dövüşleri dövüş bile değil, bilimsel konferans mübarek. :/

Gölgelendirme var.Gerektiği yerlerde var.

Çizimler konusunda çok dikkatli olmak gerekebiliyor bazı kanjiyle yapılan efekt kısımlarında ama hiç anlamadığım yer var mıydı pek hatırlamıyorum.Bir örnek versen iyi olur merak ettim.

Bu durum çoğu seri için geçerli hepsinde aşağı yukarı böyle oluyor geri dönüşler falan.Fsj serisi de mesela neredeyse bu şekilde.Hele kibirli karakterler çok fazla olunca kaçınılmaz oluyor.Tabii bleachte biraz fazla haklısın.Kıyasıya olan dövüşlerin çoğunda bu durum daha az.İchigo vs Grimmjow yada Byakuya gibi.Ama özel yeteneğe dayalı olanlarda fazla.O da okuyucu anlasın diye yapılıyor.Mesela Unohanada yapılmadı bankaisinden hiçbirşey anlamadık.İyi mi oldu hayır baya kötü oldu.

Birde diğer serilerin aksine içinin doldurulması gereken özellikler ve terimler var.Shikai var bankai var resurreccion var.Böyle şeyler var olunca açıklamasının da yapılması gerekiyor.Adamın kılıcının özellikleri ne merak ediliyor.Bu meyve değil ki şu meyveyi yedim ben diyip geçesin.Gerisini okuyucu anlıyor zaten.Ama bleachte çok karmaşık yetenekler var.Mesela D harfine sahip olan eleman o açıklamayı yapmasaydı gücünün ne işe yaradığını bilmemiz mümkün değildi.

Bleach'in eski bir bölümünü izleyince gece gece aklıma bir soru takıldı.:ehe: Ölenler Soul Society'ye gidiyorsa eğer İchigo'nun annesi de orada mı? Eğer oradaysa neden görmedik onu? Ya da Hollow saldırısından dolayı o da mı Hollow oldu?

Roronoa Zoro

Wwowowowo Yhwach Tanrı'nın babası mıymış neymiş.Tanrı güçsüz mü çıktı ne hiç karşılık vermedi.
Bu arada Kubo'yu 3 sayfaya da aynı resmi koyduğu için kutluyoruz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık