Palyaço gibi görünerek burnunu kamufle ediyordur belki.ilginç Palyaço gibi görünmek istediğini sanmıştım
Palyaço gibi görünerek burnunu kamufle ediyordur belki.ilginç Palyaço gibi görünmek istediğini sanmıştım
Ayıp ettin reyize.Rayleigh
-Bölüm 136'nın kapak resminde arkadaki binada Dragon B. yazar. Oda'nın ilk selamları.
Rayleigh Buggy ile Shanks'ın kutup kavgasını ayırırken görülmüyor mu ilk olarak? Flashbackte.(Ben yazana kadar amaneden yazmış bile)Rayleigh
İyiymiş.8-Spandine Ohara'ya ayak bastığında, yanındakilerden sakallı olan Kalifa'nın babasıdır.
Aynen bak Ray'in burada gözüktüğünü bilmeme rağmen atlamışım bunu. Doskoi Panda bilindik yahu. Kadının arkasında tertemiz Dragon B. yazıyor.Ayıp ettin reyize.
Bu kapakta Jango "Mirror Ball" adasında. Arkaplanda gözüken "Doskoi Panda" markası seride Nami, Sanji ve Helmeppo gibi kişiler tarafından kullanılmıştır. Doskoi Panda'nın merkezi de bu adadadır. Doskoi Panda'nın çakması olan Dosko1Panda ve Cyberpanda isimli başka markalar da bulunur.
Doskoi Panda pahalıyken Dosko1Panda oldukça ucuzdur. Diğer yandan CyberPanda Doskoi Panda'dan bile pahalıdır. (Ürünleri yani.)
Arkaplanda Oda G4: Boundman'in hatlarını çizmiştir. Yine aynı şekilde Laffitte benzeri bir kişiyi görmek mümkündür. İncelemeye devam ettikçe gelecekte çıkacak olan pek çok karakterin incesi arkaplanda gizlidir.
Burada Usopp'un gideceği adanın temelleri de atılmış.Reiju'nun temelleri ta Jaya zamanında atılmış. Sanji'nin görüp de korktuğu güveler 596 bölüm sonra seride ablası olarak karşımıza çıkıyor. Tabii bu biraz teoriden ibaret gibi ama yinede buraya atmayı uygun gördüm.
Buna da bakabilirsiniz.
https://sleepinggeeks.com/2016/06/0...om-good-or-evil-one-piece-826-827-828-review/
Hangi ada? Aklıma Thriller Bark geldi ama o değildir herhalde.Burada Usopp'un gideceği adanın temelleri de atılmış.
2 yıl arada gittiği Boin takımadaları. Böcekle haşır neşir ya, o yüzden dedim.Hangi ada? Aklıma Thriller Bark geldi ama o değildir herhalde.
Bu arada Usopp mistik örümcek meyvesi yiyecek. Örümcek Usopp olacak. Oda çaktırmadan onun da sinyalini vermiş.