Mihawkı 30 sn oyaladıya ondan üstün görülüyorBu arada Vista'nın 4. tümen değil de 5. tümen komutanı olduğunu biliyor muydunuz?
Mihawkı 30 sn oyaladıya ondan üstün görülüyorBu arada Vista'nın 4. tümen değil de 5. tümen komutanı olduğunu biliyor muydunuz?
GOMU GÖMÜ NOOOOOOOOO HEMEN BANA RESİMLERİN KAYNAĞINI SÖYLEYESİNTOOOOOOOOoharakütüphanesi arturdan çalmıştım
Hem yazıyor hem de söylemiş. Aha: https://thelibraryofohara.com/the-one-piece-timeline/GOMU GÖMÜ NOOOOOOOOO HEMEN BANA RESİMLERİN KAYNAĞINI SÖYLEYESİNTOOOOOOOO
(Yüttfeeeeeeeeen)
Bu dünyada demiri kesebilen aynı zamanda hiçbirseyi kesemeyen kılıç ustaları vardır.Şu anlık iki sene önce sadece luffy’nin haki kullandığını biliyoruz. Yoksa başka karakterlerin de haki kullandığına dair bir sürü teori falan var. Buraya milleti bilgilendirmek için onaylanmış,kaynağı olan, tartışmaya açık olmayan ve kesin bilgiler atılıyor genellikle o yüzden kaynak istemiştim.
Haki kullandığı falan yok ya yaygın teorilerden gaza gelindi büyük ihtimal. Haki kullandığı falan gösterilseydi kartına da yazılırdı kullandı diye.
Don krieg'in zırhı da çelikten yapılmaydı ve luffy o zırhı parçalıyor o zaman senin dediğine göre yine ilk luffy kullanıyor. Ben manga tarafından onaylanmış bir bilgiden bahsediyorum. Tayfada zaman atlamasından önce ilk haki kullanan kişi luffy'dir o da kral hakisi.Bu dünyada demiri kesebilen aynı zamanda hiçbirseyi kesemeyen kılıç ustaları vardır.
Mr1 vs zoro ilk zoro kullandı.
Manga tarafından onaylanmış diyorsan olabilir.Don krieg'in zırhı da çelikten yapılmaydı ve luffy o zırhı parçalıyor o zaman senin dediğine göre yine ilk luffy kullanıyor. Ben manga tarafından onaylanmış bir bilgiden bahsediyorum. Tayfada zaman atlamasından önce ilk haki kullanan kişi luffy'dir o da kral hakisi.
Arkadaşlar sadece seziHacım burası biliyor muydunuz konusu wadatsumi’nin ağırlığını bilseydim onu yazardım
Luffy ilk sabody öncesi kullanmıştı diye biliyorum
Benim anlamadığım zoro ne zaman kullanmış hemde luffy’den önce