Sadece adam öldürse yine iyi. Helmeppo'nun evcil kurdunu bile öldürdü. Hayvan katili.Yanlış isem düzeltin lütfen. Zoro tayfada adam öldüren tek karakterdir. @Smoker doğru mudur? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum???
Bu yüzden seviyoruz reisi Ama küçük bir kız için yaptı lütfen bunu da belirtelimSadece adam öldürse yine iyi. Helmeppo'nun evcil kurdunu bile öldürdü. Hayvan katili.
Adamın işi gücü kesmek. Asıl aşçı bu olmalıydı diyorum bazen. Güzel sebze doğrardı. Doğru.Bu yüzden seviyoruz reisi Ama küçük bir kız için yaptı lütfen bunu da belirtelim
O işi Sanji yapmaya devam etsin. Zoro'nun böyle milleti kesmesi daha güzelAdamın işi gücü kesmek. Asıl aşçı bu olmalıydı diyorum bazen. Güzel sebze doğrardı. Doğru.
Vay psikopat vay.O işi Sanji yapmaya devam etsin. Zoro'nun böyle milleti kesmesi daha güzel
Zoro sanji’ye hiç ismiyle hitap etmedi.
Sanji’nin aşağı yukarı 7 defa zoro demişliği var.
Ve Oda’nın sbs’de sanji ve zoro için bunları dediğini biliyor muydunuz?
Wow. Well, they might not get along well, but they're both valuable, trustworthy men who have Luffy's back.
Buggy'nin burnu takma değil, kendi gerçek burnudur.
Law'un adı tamamen İngiliz temasından esinlenerek yaratılmıştır. Trafalgar soyismi, İngiltere'de bir meydan olan Trafalgar Meydanı'ndan, Water Law ismi de Londra'daki Waterloo tren istasyonundan gelmektedir.
Bunları bilmiyordum teşekkürler. Konu sahibine de ayrıca teşekkürler. İyi konu.Basil Hawkins normalde Shichibukai olacakmış. Ancak sonradan vazgeçilmiş.
Op Wikia önemsiz bilgilerde yazıyor.
Oda revealed in One Piece Color Walk 7 Tyrannosaurus that Hawkins was originally going to join the Shichibukai.
Hahaahah ama kötüleri hahahaaVay psikopat vay.
Hahaahah ama kötüleri hahahaa
Bunları bilmiyordum teşekkürler. Konu sahibine de ayrıca teşekkürler. İyi konu.