Hee aynen. Doğru bak.2 yıl arada gittiği Boin takımadaları. Böcekle haşır neşir ya, o yüzden dedim.
Hee aynen. Doğru bak.2 yıl arada gittiği Boin takımadaları. Böcekle haşır neşir ya, o yüzden dedim.
Uydurma kardeşim. Oda düşünmemişti. Fotoşok yapma.Serinin yedinci bölümde bir Denizci askeri korsanların Denizciler'in içine casus soktuğunu söyler.
Bu sözden 664 bölüm sonra aslen korsan olan ve Denizciler'in içinde casusluk yapan Vergo'yu görürüz.
101. bölümde bizimkiler Büyük Hat'a girerken dağa tırmanan gemi muhabbeti geçer. Sanji daha önce böyle bir şey duyduğundan bahseder.
740 bölüm sonra Sanji'nin Kızıl Hat'a tırmanabilen gemilere bindiğiniz görürüz.
Geçmiş bölümleri karıştırmış, ona göre ayarlamış diyorsun yani.Uydurma kardeşim. Oda düşünmemişti. Fotoşok yapma.
Aynen, o kadar. Zor bir şey değil. Zekâ? Peh.Geçmiş bölümleri karıştırmış, ona göre ayarlamış diyorsun yani.
>6+6+4= 16, 1+6=7, ilk olay 7. Bölümde açıklanmış.Serinin yedinci bölümde bir Denizci askeri korsanların Denizciler'in içine casus soktuğunu söyler.
Bu sözden 664 bölüm sonra aslen korsan olan ve Denizciler'in içinde casusluk yapan Vergo'yu görürüz.
101. bölümde bizimkiler Büyük Hat'a girerken dağa tırmanan gemi muhabbeti geçer. Sanji daha önce böyle bir şey duyduğundan bahseder.
740 bölüm sonra Sanji'nin Kızıl Hat'a tırmanabilen gemilere bindiğiniz görürüz.
Bölümü açıp baktım da onlara Rayleigh ve Robin demek için bin şahit istiyor, bunu ilk farkeden (!) kişi fazla zorlamış1-Rayleigh ve Robin'in posterleri ilk kez Arlong Park arcında gözükmüştür. Bölüm 77'de de Nami, Gen'in odasında ağlarken arkada aranıyor posterleri bulunuyor.
Aslında farkeden bir çok kişi olmuş. Elindeki o meşhur matarasından dolayı ona Rayleigh dedi hepsi. Ortadaki poster ise Krieg veya Fisher Tiger diye ayrılıyor. Sağalt ise küçük Robin imiş. Şahsen bende ilk okuduğumda 1 saat resme kilitlendim gene bir halta benzetemedim.Bölümü açıp baktım da onlara Rayleigh ve Robin demek için bin şahit istiyor, bunu ilk farkeden (!) kişi fazla zorlamış
Bence de Doflamibgo isimli karakter, Kataluri'yi yenecek güçtedir ama Doflamingo, Katakuri'den pamuk isteyecek güçte.Doflamibgo kataluriyi yenecek güçtedir.