Vay. Hadi bakalım. Aslında okursan uzunca da bir yorum atarsın. İlginç olur.forumda bir ilk olabilir sanırım. emegine saglık cidden okucak fırsatım olmaz, ama kapakla birlikte eşimin tarzına gider gibi duruyor. alıcam ve onunda okumasını saglıyacagım sömestrdada ins ben okurum. o kadar kafa patlatmısındır şimdi Allah utandırmasın , cok sevindim acıkcası
Yok sana öyle bir şey demek istemedim. Yanlış anladın. Sadece gerçekten çok detay var ve bazılarını belki de bir süre sonra ben bile göremeyeceğim.@amaneden
Aldım spoilere arkadaşını örnek verip sende mi anlamamışsın demek istiyon. 2 kere oku mu diyon. Üzdün canisi.
5 bölüm derken nokta koymamışım hepsi gibi olmuş. 5. bölüm içindi kaotik yorumu.
2 hikayedeki Aynı bağlamları falan farkedebildim zaten onların hoş olduğunu belirtmiştim.
Demekki oyle bir derdin varmış bilemiyorum. İstediğimi yaparım zaten sana sormucam diye basta da dedim.
Mutlaka söylerim zaten ne düşündüğümü. Umarım beni tatmin eder ve senin ilk işin de iyi gider.Sakin olun ya.
Yorumunu merakla bekliyor olacağım.
Evet,vardı. Hoşuna gitmiştir sanırım.Demekki oyle bir derdin varmış bilemiyorum. İstediğimi yaparım zaten sana sormucam diye basta da dedim.
Kayıtlara geçsin diye söylüyorum bende. Forumda niye böyle bir algı olusturulmak isteniyor ki. Tayşo detayları farketmemiş algısı üzüyorsunuz beni.Detaylar belliydi ya. Ya da farketmekte zorlanmadım, bilmiyorum.
Detaylar belliydi ya. Ya da farketmekte zorlanmadım, bilmiyorum.
Okumayanlar için spoiler olacak, doğrudan kitaptan alıntı yapacağım. Fark ettiyseniz de ne güzel.Kayıtlara geçsin diye söylüyorum bende. Forumda niye böyle bir algı olusturulmak isteniyor ki. Tayşo detayları farketmemiş algısı üzüyorsunuz beni.