Vaay. Hadi bakalım. İyi okumalar.
Vaay. Hadi bakalım. İyi okumalar.
Yazdığım bir kitabın başka birinin evinde okunmayı beklemesi çok garip ya. İlginç bir his. Teşekkür ederim.
Önceki sayfalarda raflarda yok gibi bir şey görmüştüm ama yanlış anlamış olabilirim tabi.Kitaba mağazalardan da ulaşabiliyor muyuz?
Yoksa sadece netten mi sipariş verebiliyoruz?
Ben de raflarda görmek istiyorum ama yeni çıkan bir kitap için bu zor. Dediğin gibi kapak ilgi çekici umarın yayılabilir.Kitabı aldığımızı kanıtlamak için resim mi atıyoruz bir de
Bu kitap raflarda olsaydı inan sırf kapağından bile çok fazla ilgi çekeceğinden baya satış olurdu.
Benim çevremdekiler pek kitap alıp okumaz. Belki ben alınca benden isterler. O yüzden o konuda yardımcı olamam.
Henüz netten.Kitaba mağazalardan da ulaşabiliyor muyuz?
Yoksa sadece netten mi sipariş verebiliyoruz?
Az önce sipariş vermeye çalıştım ama nedense olmadıBen de raflarda görmek istiyorum ama yeni çıkan bir kitap için bu zor. Dediğin gibi kapak ilgi çekici umarın yayılabilir.
Henüz netten.
Satış artarsa dağıtılır.
Yarın dr ye gideceğim de elim boş çıkmayayım dedim.Ben de raflarda görmek istiyorum ama yeni çıkan bir kitap için bu zor. Dediğin gibi kapak ilgi çekici umarın yayılabilir.
Henüz netten.
Satış artarsa dağıtılır.
Dağıtım kanalıyla alakalı bir şey. Yani bu dr'a bağlı. Yayıneviyle alakalı değil. O yüzden bu bilgi bende namevcut.Az önce sipariş vermeye çalıştım ama nedense olmadı
Kötü olmuş cidden sadece netten olması. Peki sipariş etsek getiriyorlar mı? Bilgin vardır sanırım.
Muhtemelen boş dönersin. Fakat internetten alırsan, ikimiz de mutlu oluruz.Yarın dr ye gideceğim de elim boş çıkmayayım dedim.
Yalnız alttan alttan subliminali çakmışsın. Yakıştıramadım.
Ben de öyle tahmin ediyorum da bakalım artık hayırlısı.Muhtemelen boş dönersin. Fakat internetten alırsan, ikimiz de mutlu oluruz.
Yok canım ne münasebet.