Bölüm 5e kadar o ilk basta belirttiğim 20 sayfadaki hataları hiç yok denecek kadar aza indirmiştin akiyordu kitap çok begendim bağlantısını hikayenin . Konu olarak dünya görüşünü olaylarla hikayestirip sürekli bir sekilde bize aktarman bunu soru sorarak nickin gibi
yapman hoş olmuş. Ama ben kendimi hikayedeki karakterleri mekanları hiç hayal ederken bulamadım. Biraz betimlemeler az. Bu ilk deneyim olduğundan sebep herhalde. Mesela çaydanlık şeklinde betimleyip gecistiriyorsun. Daha detay istiyorum. Karakterleri bilerek beyimlemedim dedin ama mekanlari falanda pek yapmıyorsun. Bana gözümde canlandıracak daha fazla detay vermen gerekti bence.
O sohbet kafesi hoştu. Ama endişe kafe
5 bölüm çok kaotik olmuş. Kaotik derken seri seri bilgileri verdiğindenmidir nedir karmaşık olmuş. Ama hikayenin geneli Bulut Mert bağlamları paralel evren güzeldi. Ucunuda açık bırakmışsın hikayeninde ben beğendim kitabını ya herkesler okusun değişik bir iş olmuş. Ayrıca açıkça soyleyim duz bir olay falan anlatıcan sanmıştım. Böyle ilginç bir iş beklemiyordum saygimi kazandın.
Birde son kısımda ben gözden anlattığın için hikayeyi senmisin konuşan o mu karışık geldi. Anlaşılmıyor pek. Tanrısal gözden anlatsan daha mı iyi olurmuş dedim bir an için.
Toparlarsam bölüm 5e kadar cok begendim hikayeyi nedense sonu hoşuma gitmedi hikayesel olarak. Ben zaten sonları pek beğenemiyorum çıtayı çok mu yukseltiyorum nedir ondan herhalde.
One Piece'de de en çok korktugum sey sonun güzel olmayacak olması.
Olmayacak olması derken sonu güzel bitmezse anlamında.
Yada beğeneceğim sekilde bitmeyecek olması diyelim.
Yeni yazdığın kitap acaba yada aklımda olan dediğin sohbet kafesinde ölen dilenci dedektif olmak isteyen katille empati kuran çocuğun hikayesi mi? Yoksa ondan sonraki adamın yorumladığı fikrin olan cikarsamayi buraya eklemek icin mi yoksa ger ikiside mi? Eğer 2. kitapsa başımıza Oda gibi geleceğin hikayesi hakkinda ipuçları veren bir yazar mı geliyor?