Zaten internetten alabiliyorsun.Zonguldak'ta D&R yok.
Ayağına getirirler.
Zaten internetten alabiliyorsun.Zonguldak'ta D&R yok.
Kredi kartı kullanmıyorum, paracard var, maaşım oraya yatıyor.Zaten internetten alabiliyorsun.
Ayağına getirirler.
Arkadaşlarından falan isteyebilirsin. Açıkçası bende de kitap kalmadı ve benim vermem de bana yaramıyor artık internet üzerinden alınsın istiyorum. Netten alınırsa mağazaya geçiş yapacak çünkü. Kusura bakma.Kredi kartı kullanmıyorum, paracard var, maaşım oraya yatıyor.
Zonguldak'taysan görüşelim muhakkak.Zonguldak'a yollayacak olsa bana yollardı zaten
Mayısa kadar bekleyeceğiz o zaman, Adana'ya dönünce D&R'dan alırız artık, tabi kitap kalırsaArkadaşlarından falan isteyebilirsin. Açıkçası bende de kitap kalmadı ve benim vermem de bana yaramıyor artık internet üzerinden alınsın istiyorum. Netten alınırsa mağazaya geçiş yapacak çünkü. Kusura bakma.
Ereğli'deyim ama sorun olmaz görüşürüz Şubat, Mart gibiZonguldak'taysan görüşelim muhakkak.
İlk baskı bitse keşke o zaman kesin ikinci baskı gelir zaten ve gidip alabilirsin.Mayısa kadar bekleyeceğiz o zaman, Adana'ya dönünce D&R'dan alırız artık, tabi kitap kalırsa
Fuara gideceğim. Kitabı bulursam muhakkak bakacağım.Kitabımı, 8-17 Ocak tarihleri arasında, Ankara Kitap Fuarında, Ceylan Yayınları'na ait A-54/2 standından alabilirsiniz.
Sana ulaşabilmenin yolunu bulduk sonunda. Hadi bakalım.Fuara gideceğim. Kitabı bulursam muhakkak bakacağım.