Yeni bir yazara harika destek.Hayırlı olsun. E-book olarak internete düşünce haber eyleyin :/
Teşekkürler.Adam kitap yazmış biri e book diyor biri bana hediye etsene diyor adam emek etmiş yazmış bir zahmet alın parayla.
Kapaktan belli bence. Okuyunca da belli oluyor. Spoiler vermemek adına bir şey diyemiyorum. Siyah ve Beyaz olamazdı ama orası kesin.Neden Siyah ve Beyaz değil ?
Kapış kapış gidiyor.@amaneden Kitap hala tedarik sürecinde diyor, yoksa hepsi satıldı mı?
Site üzerinden mesaj yazabilirdin. Konuda fuarda olacağını söylemişsin. Normalde zaten fuara gidecektim ama belki göremezdim. Ama şimdi özellikle aklımda bir aksilik olmazsa fuarda bakarım. Hoşuma giderse zaten alırım.Sana ulaşabilmenin yolunu bulduk sonunda. Hadi bakalım.
Yok sana ulaşabildik derken, kitap sana ulaşabildi. Görmeden almam diyordun ya. Artık böyle bir fırsat var. Hadi bakalım.Site üzerinden mesaj yazabilirdin. Konuda fuarda olacağını söylemişsin. Normalde zaten fuara gidecektim ama belki göremezdim. Ama şimdi özellikle aklımda bir aksilik olmazsa fuarda bakarım. Hoşuma giderse zaten alırım.