Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

O iki kızın geçmişlerinin falan anlatıldığı cildi 13 saatte çevirdim. Bir balon yapıp, başka şeylerle ilgileniyordum. O kadar sıkıcı ve berbattı. İsyan ettim resmen.
Bir ara başlarım lan böyle işe deyip okumayı yarıda bırakacaktım, hani o kadar sinirlerim bozuldu.
Cidden, ben okurken bu kadar sinirlendiysem, senin halini hiç düşünemiyorum. Umarım bu tarz okuduğumuz ilk ve son cilt olur. Bir daha böyle bir şeyi okuyabilir miyim, zannetmiyorum.

Bir ara başlarım lan böyle işe deyip okumayı yarıda bırakacaktım, hani o kadar sinirlerim bozuldu.
Cidden, ben okurken bu kadar sinirlendiysem, senin halini hiç düşünemiyorum. Umarım bu tarz okuduğumuz ilk ve son cilt olur. Bir daha böyle bir şeyi okuyabilir miyim, zannetmiyorum.
1-2 kere daha okuruz diye düşünüyorum. Çünkü bu zayıf halkalar yok olacak ki, kodamanların savaşını izleyebilelim. Bölüm sıkıcı olsa da, Kazuo bam bam diye kafaya sıkarak içimizi soğuttu.

Yumi ve Yuki'nin oynamak istemeyenleri bulma yöntemleri zeka fışkıran bir hareketti,mallıkları sonucu ölmeyi hakettiler.

Shuya'nın iyimserliğine de kılım,Kawada'nın dediğine katılıyorum aklını seveyim Shuya :)

Alpamis

Yumi ve Yuki'nin oynamak istemeyenleri bulma yöntemleri zeka fışkıran bir hareketti,mallıkları sonucu ölmeyi hakettiler.

Shuya'nın iyimserliğine de kılım,Kawada'nın dediğine katılıyorum aklını seveyim Shuya :)
İyilik her zaman kazanır.:D

İyilik her zaman kazanır.:D
İyilik farklı mallık farklı.Kawada ne yaptı? Havaya sıktı kaçsınlar diye,iyilik değil midir bu? İyiliktir ama Shuya'nın onların yanına doğru gitmesi mallıktır,Kawada engellemese o da Yumi ve Yuki gibi geberecekti %90.

Noriko da inşallah tecavüze uğrar.

Alpamis

İyilik farklı mallık farklı.Kawada ne yaptı? Havaya sıktı kaçsınlar diye,iyilik değil midir bu? İyiliktir ama Shuya'nın onların yanına doğru gitmesi mallıktır,Kawada engellemese o da Yumi ve Yuki gibi geberecekti %90.

Noriko da inşallah tecavüze uğrar.
Ayıp ettin.:S En nefret ettiğim şey tecavüz.Zaten o efendinin ben böyle içinin dışına çıktığını görmedikçe rahatlayamıyacam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık