2. cilt de çok iyiydi. Gerçekten teşekkürler böyle serileri çevirdiğiniz için.
Yoshi'nin sevdiği kızın Shu'nun kollarının altına aldığı kız olduğundan ben de şüphelenmeye başladım. Önceki sayfalarda bu denmeseydi aslında şüphelenmezdim ama sürekli bu konuda şeyler düşünmeye başladım. Mesela o iki ağlaktan biri olabilir mi diye düşünüyordum. Gruba katılacaklarını farz etmiştim tabi içim kan ağlayarak. Neyse ki ciltin sonunda şimdilik favori karakterim olan çocuk taradı ikisini de. O yüzden o kızın olma şansı kalmadı diye düşünüyorum. Çünkü ilerde bu şekilde Shu yanılmış olursa çok iyi olaylar döner. Böyle olursa da görmediğimiz kızlardan biri olmalı ki olayları karıştırsın. Tabi bu şüpheden daha çok istek oluyor aslında. Benim en büyük temennim oyundaki ihanetler olduğu için bu şekilde şeyler bekliyorum. Nitekim Yoshi öldüğü için de bu sevme işinin hiç bahsinin bile açılmama ihtimali var.
Ciltin başında o bıçkın delikanlının patronunun karşısında kapıldığı dehşete bayıldım.Sen liseye kadar kendini en güçlü olarak gör. Sonra bu özgüveninin üstünde tepinsinler. Özgüvenini paramparça eden adamların paramparça edilişini gör. Bu adamı da her konuda en iyi olarak kabul et ve her şeyinle ona ada. Sonun böyle olsun.
![]()
Bu arada o kızların ölmesine çok sevindiğimi söylemiş miydim? Söylemişim.
O kızların ölmesine çok sevindim.
Ben zaten o oyunda hangi yolu denerse denesin herkese hak veririm zaten. Öyle bir oyunda ahlaki değerler geçerli değil bana göre. Kaldı ki dediğin gibi Kazuo'nun olayı farklı.[/SPOILER]
Kazuo'ya da hak vermek lazım. Adam işi yazı-turaya bırakmış. Yumi ve Yuki'nin ölmesi cidden iyi oldu. Daha oturaklı karakterler lazım.
3. ciltte açıklanıyor onun olayı.Ben zaten o oyunda hangi yolu denerse denesin herkese hak veririm zaten. Öyle bir oyunda ahlaki değerler geçerli değil bana göre. Kaldı ki dediğin gibi Kazuo'nun olayı farklı.
Shu'nun yanına gelenin geçmişindeki kız kim acaba. Geçmişte bir şeyler yaşamış o çocuk. Tuzak felan da kuruyor. Bunun benzeri hayatta kalma tarzı bir şeyle karşı karşıya kalmış olabilir.
Yine pazara kaldı işimiz.3. ciltte açıklanıyor onun olayı.
Mugen ve bu bittikten sonra, askere gideceğim. Dönüşümde Kingdom isimli seriyi çevirmeyi düşünüyorum.Yine pazara kaldı işimiz.
Bu arada Mugen no Juunin ve bundan sonra aklında bu seviyelerde seriler var mı çevirmeyi düşündüğün?
O iki kızın geçmişlerinin falan anlatıldığı bölümü 13 saatte çevirdim. Bir balon yapıp, başka şeylerle ilgileniyordum. O kadar sıkıcı ve berbattı. İsyan ettim resmen.Uffffff.
Lan, harbi harbi cinnet geçirecektim. Bu kadar mal karakterlerin hepsini aynı ciltte okumak bünyeme fazla geldi.
Birliktelik muhabbetlerini okurken, midem bulandı, sinirlerim gerildi, sövüp saydım vs.
Kiriyama olmasa bu cilt benim için tam bir fiyasko olacaktı. Adamın sayesinde biraz eğlenebildim en azından. Şu ergen "en güçlü benim" diye dolanan eleman için de böylesi iyi oldu. Böyle gereksizlerin biran önce temizlenmesi lazım ki ortalık şenlensin.
Kagawa'da şimdilik fena değil, her ne kadar beraberlik fikrini savunuyor olsa da, en azında Shuya gibi ütopik fikirleri yok, daha makul ve mantıklı düşünüyor.
Bir de şu Shu'nun yanın da ki kıza gelirsek, bir an önce gebermesini bekliyorum. Umarım beklentilerim boşa çıkmaz.