Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

Beğendim mangayı okuyorum da ama vol2'de artık backround'larını göstericem diye herkesin sıkıcı oldu bence yer yer.

Beğendim mangayı okuyorum da ama vol2'de artık backround'larını göstericem diye herkesin sıkıcı oldu bence yer yer.
İlk cildin ardına bu kadar sıkıcı bir cilt gelmesi çoğumuz da ters etki yaptı ancak ilerleyen zamanlar da işler had safhaya ulaşır ve biz bu cildi hatırlamayız bile.

Bunca zamandır korsanfanda ya da diğer sitelerde manga anime sohbeti yapıyoruz.Hadi bunua geçtim filmlerde bile olaylara lap diye ortasından dalınmaz dalınsada film içersinde hikaye'nin derinliklerine ve karakterlerine değinilir.Burdada olan o karakterler kimdir nedir neler yaşamışlardır bunlar işlenmeden herkezin bir birini katlettiği seri'nin 20 tane adam öldür bölümü geç tadındaki sığ bir oyundan farkı olmaz.Dolayısıyla tempoyu düşüren bu geçmiş kısımları olsada mangaka konuya etkileyici dönüşler yapacaktır sadece biraz sabırlı olmak lazım :)

Öğretmen Yonemi'ye o kadar küfür ettiniz ama, adam çok babacan ve kalender biri. Kahvesini yudumlarken, yüzünde hüzünlü bir gülümseme var. Eli öpülecek adam bildiğin.

Hatunlar erkeklerden daha sağlam valla. Ayrıca Mitsuko tam manyak hatun çok sevdim karakterini ama favorim karateci çocuk.

Öküz arbalet'in bütün karizmasını götürdü. Amele birde övünüyor. Dikkatimi çeken ise neden bölümlerin başında hep aynı kızın çıplak resimleri ile başlıyor anlamış değilim. Cilt bir çırpıda bitti yine bakalım diğer bölümlerde ne olacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık