Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Battle Royale

Öyle bir öğretmenim olsa katil olurdum ya da zevkle öldürürdüm heralde. Bazı sahneler ise ciddi şekilde rahatsız etti. Mangakanın hayal dünyası nasıl bir bir şeymiş öyle. Manganın en güzel yanı sıkmadan bir cilti okutturması oldu. Elinize sağlık :D

seri çok güzel tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık
:of:o öğretmeni ben ....... tipi kayık zaten ama mangaka çok iyi çizmiş ve son olarak bumerang ne abi yaa :D

okurken aklıma hep şu takıldı: Bu çocuk nasıl saatler içinde hayatında en değer verdiği adamın ölümünü bu kadar kolay kabul etti. Tek sıkıntı nokta burası onun haricinde iyi gidiyor. Bide onları büyüten öğr. harbi o durumlara düştü değil mi bizim puş herif çocuğu sinirlendirmek için yalan söylemedi.:(

ellerinize sağlık

okurken aklıma hep şu takıldı: Bu çocuk nasıl saatler içinde hayatında en değer verdiği adamın ölümünü bu kadar kolay kabul etti. Tek sıkıntı nokta burası onun haricinde iyi gidiyor. Bide onları büyüten öğr. harbi o durumlara düştü değil mi bizim puş herif çocuğu sinirlendirmek için yalan söylemedi.:(

ellerinize sağlık
yapmışlardır ********ler

Bu seri öyle numaracı bir seri değil.O sahne gösteriliyorsa muhakak yaşanmıştır.Yani özetle o sahnede olanlar yaşandı yani o işi yaptı şer..siz ibn.tor.

2. cilt'i okudum yine harikaydı.
Karakterler çok iyi işlenmiş kimi intihar etti kimi gerizekalıca hareketler yaptı merak ediyorum benim karakterimde biri çıkacak mı :/
Bu ana karakter bu kafayla fazla yaşamaz :/

Neyse bu oyuna ayak uyduramayacak olanlar ölüyor iyi ki o iki kız öldü gruba katılcaklar diye bir ara korktum ayak bağı olup dururlardı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık