Olmasaydın keşke sıra tabanlı da dalıp gitseydim dünyanın içine...
Zar türleri, vurma ihtimali (attack roll), büyü etkisine dayanma ihtimali (saving throw) ve hasar nasıl hesaplanıyor bunları çözerseniz baya kolaylaşıyor.
Ben de yine bir ara başlayıp bir yerde ara verdim, çok güzel oyun ama zaman ve dikkat istiyor, yukarıda bazı tipler var, isine yarayabilir.
Abi sıra tabanlı bu oyuna daha çok yakışıyor yaOlmasaydın keşke sıra tabanlı da dalıp gitseydim dünyanın içine...
RP yaptığın oyunda seni girdiğin o gerçekliğin içinden çıkaracak yegane sistem. Bir ben vuram bir sen vur kurban. Bu sistemi en güzel yediren de bu adamlar tabi seveni için güzeldir bana tiksinç geliyor.Abi sıra tabanlı bu oyuna daha çok yakışıyor ya
DND muhabbeti için en iyisi bu bence.. Tabi sıra tabanlı seviyorum ben o ayrı...RP yaptığın oyunda seni girdiğin o gerçekliğin içinden çıkaracak yegane sistem. Bir ben vuram bir sen vur kurban. Bu sistemi en güzel yediren de bu adamlar tabi seveni için güzeldir bana tiksinç geliyor.
Bu dnd'nin zar sistemi gıcık. Şanssızsan 2 round her şeyi ıskalarsın, rakip de crit denk getirir yenilirsin. İstersen dünyanın en iyi stratejisti ol farketmez.DND muhabbeti için en iyisi bu bence.. Tabi sıra tabanlı seviyorum ben o ayrı...
Hangi bölümündesin oyunun, satıcılarda oluyorArkadaşlar meşale bulmam lazım. Nerede bulabileceğimi bilen var mı? Takılı kaldım
Karanlıkaltında hayaletlerin olduğu yere geldimHangi bölümündesin oyunun, satıcılarda oluyor
Heryerdeler. Çoğu dükkan da satar.Arkadaşlar meşale bulmam lazım. Nerede bulabileceğimi bilen var mı? Takılı kaldım