Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)


Ben de yine bir ara başlayıp bir yerde ara verdim, çok güzel oyun ama zaman ve dikkat istiyor, yukarıda bazı tipler var, isine yarayabilir.
Zar türleri, vurma ihtimali (attack roll), büyü etkisine dayanma ihtimali (saving throw) ve hasar nasıl hesaplanıyor bunları çözerseniz baya kolaylaşıyor.

Bunları anlayanlar hangi itemin, hangi stat'ın önemli olduğunu da kendi kendine anlar. Kendi buildini yapar. Oyun bi anda çok kolaylaşır.

Arada bi combat log'u açıp oyunun savaş sırasında yaptığı hesaplara bakın. Sürekli karşınıza çıkan terimlerin ne olduğunu da anlarsınız.
 
DND muhabbeti için en iyisi bu bence.. Tabi sıra tabanlı seviyorum ben o ayrı...
Bu dnd'nin zar sistemi gıcık. Şanssızsan 2 round her şeyi ıskalarsın, rakip de crit denk getirir yenilirsin. İstersen dünyanın en iyi stratejisti ol farketmez.

Dövüş dışı da saçma. Dünyanın en iyi hırsızı basit bi dolap kilidini açamayabilir. Ancak eline ilk defa maymuncuk alan sokak çocuğu devasa bi banka kapısını açabilir.

Bg3'te itemlerle, stat ve build özgürlüğüyle bu sistemi kolaylaştırmışlar. O kadar gıcık olmuyor. Ben bu sayede sevdim yoksa datte gibi nefret edip bırakırdım.
 
Arkadaşlar meşale bulmam lazım. Nerede bulabileceğimi bilen var mı? Takılı kaldım
Heryerdeler. Çoğu dükkan da satar.

Act 2 için mi? Eğer öyleyse haritaya girdiğin an içinden meşale alabileceğin bi ateş olması lazım.

Karakterlerin silahlarına "light" büyüsü koysan da olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık