Goblinlerin direnci yok, baktım.oyunu da sildim zaten.Oyunun en op classlarından birini atayım sana. Bu şekilde güç fantazilerine çok açık. Bahsettiğin varil patlamasında belki ateş direnci olan bir rakibe yapmış olabilirsin.
Goblinlerin direnci yok, baktım.oyunu da sildim zaten.Oyunun en op classlarından birini atayım sana. Bu şekilde güç fantazilerine çok açık. Bahsettiğin varil patlamasında belki ateş direnci olan bir rakibe yapmış olabilirsin.
Muhtemelen Minthara baskınındasın.Buildlere bir bak çok önemli featler var, etrafta gez kasıl biraz item bulursun exp alırsın.Ethel Teyzede her uzun dinlenmede bir 3 tane STR iksiri alabiliyorsun inanılmaz op.Early game' de Cleric ranged falan çok iyi değil, daha çok meele karakterleri kullan.Earlyde lazel karlach bunlar çok güçlü. Hatta goblin kapminin girişinde Büyük orklar var,onlarla konuş sana onları çağırmak için alet vericek.Buyuk fighlerda kullan onu kolaylık sağlar.Şimdilik earlyde aklıma gelenler bu.Yaparsin, oyun zor değil l.Mekanikleri kavradım. Oyunun ileride kolaylaştığını bilmiyordum. Ayrıca bahsettiğim gibi varil patlatıyorum adam uzağa fırlıyor ama hasar yemiyor, itiyorum düşüyor çok az hasar yiyor ben yanına atlamak istersem oyun bana 30 hasar yiyeceğimi söylüyor, ben vuruyorum 3 ile 10 arası hasar vuruyorum adam tek vuruşta 28 canımın 20sini alıyor veya tek atıyor. Bunların benim mekanik anlayışımla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tek fightta hepsi üst üste gelince değmeyeceğine karar verip bıraktım. Sürekli baştan başlamak da bir yere kadar.
Saldım çoktan emeğine sağlık. 130 gb geri yüklemekle uğraşamam.Muhtemelen Minthara baskınındasın.Buildlere bir bak çok önemli featler var, etrafta gez kasıl biraz item bulursun exp alırsın.Ethel Teyzede her uzun dinlenmede bir 3 tane STR iksiri alabiliyorsun inanılmaz op.Early game' de Cleric ranged falan çok iyi değil, daha çok meele karakterleri kullan.Earlyde lazel karlach bunlar çok güçlü. Hatta goblin kapminin girişinde Büyük orklar var,onlarla konuş sana onları çağırmak için alet vericek.Buyuk fighlerda kullan onu kolaylık sağlar.Şimdilik earlyde aklıma gelenler bu.Yaparsin, oyun zor değil l.
"Ben 10 vuruyorum goblin 30 vuruyor" diyorsan orda bi terslik var. Arkadaşın dediği gibi kaçırdığın şeyler vardır.Mekanikleri kavradım. Oyunun ileride kolaylaştığını bilmiyordum. Ayrıca bahsettiğim gibi varil patlatıyorum adam uzağa fırlıyor ama hasar yemiyor, itiyorum düşüyor çok az hasar yiyor ben yanına atlamak istersem oyun bana 30 hasar yiyeceğimi söylüyor, ben vuruyorum 3 ile 10 arası hasar vuruyorum adam tek vuruşta 28 canımın 20sini alıyor veya tek atıyor. Bunların benim mekanik anlayışımla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tek fightta hepsi üst üste gelince değmeyeceğine karar verip bıraktım. Sürekli baştan başlamak da bir yere kadar.
Shift veya Ctrl'ye bastığında tüm itemleri direkt gösteriyor böylece ismine tıkladığım itemi rahatça alabiliyorsunİzometrik yerine pek çok oyunun yaptığı gibi 3. Şahıs bakış açısıyla oynanabilseydi daha iyi olurdu. Özellikle dar ve küçük alanlar gerçekten bayıyor. Bir iteme dokunacağım, alacağım diye 40 takla atıyorum.