Play Stationda 3. şahıs var. Sanırım sen PC oyuncususun.Biliyorum ama yetersiz. Oyun ekibi çok daha kaliteli bir hale getirip oyuna entegre edebilirler.
Play Stationda 3. şahıs var. Sanırım sen PC oyuncususun.Biliyorum ama yetersiz. Oyun ekibi çok daha kaliteli bir hale getirip oyuna entegre edebilirler.
Başka yere gideceksin o derinlere girmeden önce.Aga meşaleyi buldum. Bu sefer derin bölgelere geldim. Meşale falan işe yaramıyor. Ne yapmam lazım?
Bu kadar çok düşmanın olduğu senin takımdan da 4 kişinin oynadığı oyunda sıra tabanlı olması daha mantıklı. Taktik yapman, sistem kurmanı gerektirecek oyun. Yani normal bir savaş oyunu değil.Olmasaydın keşke sıra tabanlı da dalıp gitseydim dünyanın içine...
Gün karanlık tarafa geçme günüdür ama önce güncelleme notlarını okuyayım.Patch 7 geldi haberiniz olsun
Dark urge'e tamamen dalma zamanı ciddenGünlük karanlık tarafa geçme günüdür ama önce güncelleme notlarını okuyayım.![]()
Age of retold ile birlikte bol bol oynayacak bir şey.
Oyunun istediğin yerinde save alabilirsin. Baktın olmadı o save noktasından alabilirsin. Bir de oyun çok geniş. Seviyenin kime yettiğini itemlerinin ne kadara yeteceğini iyi kestirmen lazım. En önemlisi çevreyi iyi kullanman çok iş görüyor. Mesela yüksek bir yer varsa o konumdan saldırman, çevrede patlayıcı birşey varsa onu patlatman gibi. Her savaşta da partinde o savaşa uygun kişiler olsun.Selamlar oynamaya yeni başladım. Birkaç sorum olacak.
Oynuyorum oynuyorum savaşa dahil oluyorum sonra ölüyorum yahut ekip arkadaşlarımdan birisini kaybediyorum, bu durumda oyunun en son aldığı autosave beni nereden baksanız 20 dakika geriye atıyor.
Artık dövüş başlamadan önce kayıt alıp devam etmeye başladım fakat bazen dovusun ne zaman baslayabilecegini de kestiremiyorum. Ya da karsi rakip çok güçlü oluyor farklı bir diyaloğu tercih etmek istiyorum yine mümkün olmuyor. Kıssadan hisse siz bu durumlar ile nasıl baş ediyorsunuz?
İlerlerken goblin kampında bir tane kuyu buldum içinde örümcekler vardı fazla güçlülerdi sonra vazgeçtim burayı daha sonra ziyaret edebiliyor muyum, hikaye açısından kaybım olur mu?