Mecaz diye bir şey var. Dağ gibi adam diyince adam cidden dağ olmuyorYuh... Ne degisik bir yorum.
Mecaz diye bir şey var. Dağ gibi adam diyince adam cidden dağ olmuyorYuh... Ne degisik bir yorum.
Bu yorum epey bi tuhaf amaMecaz diye bir şey var. Dağ gibi adam diyince adam cidden dağ olmuyor
Sanırım dini hassasiyetin vardı tuhaf gelmiş olabilir sana normaldir .Bu yorum epey bi tuhaf ama
Sonra savaşarak alabildi amaIroh'un yıllarca savaşarak alamadığı ba sing se'yi, hiç savaşmadan alabilen Azula'yı alkışlamak istiyorum.
Ağaları vardı çünkü yanında.Sonra savaşarak alabildi ama
Arkadaşlar kendimi aştım ve 1 günde 3. Sezonu ve diziyi bitirdim. Tek kelime, şahaneydi.Bugün Çarşamba ve üçüncü sezon birinci bölümdeyim. Biri beni durdursun!
Korra'yı izlesen de olur, izlemesen de olur. Çok takma onu.Arkadaşlar kendimi aştım ve 1 günde 3. Sezonu ve diziyi bitirdim. Tek kelime, şahaneydi.
Aynı hevesle izler miyim bilmem ama sırada Korra var.
Bu arada evreninin genişletileceği yeni dizilerin çıkacağı haberini okudum. Uzatılan şeyler neredeyse hiçbir zaman orijinaline erişemez. Bakalım istisnalardan biri olacak mı?
Aslında Korra için değil de ilk serideki karakterler için izleyeceğim. Belki atlaya atlaya izlerim.Korra'yı izlesen de olur, izlemesen de olur. Çok takma onu.
Avatarların nasıl ortaya çıktığını anlatan 2 bölüm var. Onları mutlaka izle.Aslında Korra için değil de ilk serideki karakterler için izleyeceğim. Belki atlaya atlaya izlerim.
Senin daha yolun var,seriyi bitirdiğine göre kafana takılan şeylerde olmuştur illaki Zuko'nun annesi gibi bunları merak ediyorsan,Korra'dan önce çizgiromanını oku.Arkadaşlar kendimi aştım ve 1 günde 3. Sezonu ve diziyi bitirdim. Tek kelime, şahaneydi.
Aynı hevesle izler miyim bilmem ama sırada Korra var.
Bu arada evreninin genişletileceği yeni dizilerin çıkacağı haberini okudum. Uzatılan şeyler neredeyse hiçbir zaman orijinaline erişemez. Bakalım istisnalardan biri olacak mı?