Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Avatar: The Last Airbender (2005-2008)

Kyoshi'nin lez olmasına bir itirazım yok. Günümüz kültürüne ayak uydurmak için yapmış olabilirler mi? Belki. Ama gene de bu tür şeyler serinin içine etmediği sürece problem değil bence. Eğer nir uyarlama çekilip Sokka gey yapılsa, ya da ne bileyim Zuko aslında homoseksüelmiş falan dense ben dd isyan ederdim. Ama haklarınds hiçbir şey bilmediğimiz karakterlerde bu tür şeyler önemli değil bence.
 
Ikinci sezon fazla iyiydi yahu.

Olayların çok basit başlaması, Zuko nun küçük kasabalarda kendini araması, Toph un girişi, Toph un peşindeki gevşekler, Azula ve ekibinin seriye kattığı dinamizm, Toprak krallığı, ordaki derin devlet, Appa nın kaybolması, Zuko nun sezon sonu doğruyla ailesi arasında seçim yapmak zorunda kalması, çöl, kütüphane, Toph mizahı, Katara - Toph atışmaları, Iroh amca <3 , Kyoshi kızlarının ve Jet in grubunun gözüktüğü kısa geçmiş karakterlere bağlanma bölümleri vesaire vesaire

Cnbc e de yatağıma uzanıp akşamüstü bu bölümleri izlediğimde her bölüm ardından şok oluyordum. Bu dizinin ilk sezonu o kadar tırttı ki nasıl bu kadar bütünlüklü ve ayrıntılı bir ikinci sezon yazdıklarına akıl erdiremiyordum.

Sezon 1 : 6
Sezon 2: 10
Sezon 3 : 9 puandı benim için.

Tv tarihi Zuko karakter gelişimi gibi bir karakter gelişimi az görmüştür. O tereddütler karakteri gerçek gibi hissettiriyordu.
Küçük kasabalardan birinde ya da başkentte bir kızla çıkmaya çalışıyordu o sırada ateş bükmeden yaşamaya kendini gizlemeye çalışıyordu bir yandan falan nasıl üzülüyordum herife.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık